Κύπριος πέρασε μία ολόκληρη μέρα χωρίς να γκρινιάξει για τη χώρα του!*

Κύπριος πέρασε μία ολόκληρη μέρα χωρίς να γκρινιάξει για τη χώρα του!*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Δυσνόητη είναι η συμπεριφορά που επέδειξε, χθες, 42χρονος Κύπριος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ο οποίος, σύμφωνα με ασφαλείς και καλά διασταυρωμένες πληροφορίες της εφημερίδας μας, πέρασε μια ολόκληρη μέρα χωρίς να γκρινιάξει για τη χώρα του!

Όλα άρχισαν το πρωί της Δευτέρας, 3 Φεβρουαρίου, 2020, όταν ο 42χρονος Μιχάλης ξύπνησε στο κέντρο της Λευκωσίας με φουλ θετική διάθεση για τον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω του. «Στην Πανδώρα που τον συναντήσαμε το πρωί, όπου ήρθε ν’ αγοράσει αλμυρό και καφέ, ήταν χαμογελαστός σχεδόν όλη την ώρα», δηλώνει υπάλληλος της γνωστής υπεραγορας, η οποία κάνει λόγο για σχόλιο, εκ μέρους του Μιχάλη, σχετικό με τον υπέροχο καιρό της χώρας του. 

Τα φοβερά και ακατανόητα θα συνέβαιναν ωστόσο λίγο αργότερα, στο εργασιακό περιβάλλον του 42χρονου, όπου εννέα (9) ολόκληρες συνεχόμενες ώρες αγχωτικής δουλειάς δεν στάθηκαν ικανές για να προκαλέσουν την εκστόμιση έστω μίας ατάκας για το πόσο κακή χώρα είμαστε και πόσο προβληματικοί είναι οι συντοπίτες μας! «Τίποτε! Κανένα αρνητικό σχόλιο! Τίποτε μάνα μου, μόνο θετικές κουβέντες λαλώ σας!» σημειώνει συνάδελφος του αλλόκοτου Κύπριου, ο οποίος όπως και όλοι οι υπόλοιποι Κύπριοι, τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου θα δυσανασχετήσει για την Κύπρο τουλάχιστον τρεις φορές.

Μήπως όμως γκρίνιαξε τη νύχτα που επέστρεψε σπίτι, διερωτήθηκε ο συντάκτης μας. «Ήμασταν μαζί από την ώρα που σχόλασε μέχρι που πέσαμε να κοιμηθούμε και μ’ ένα ποτάκι να μεσολαβεί στο ενδιάμεσο. Μπορώ να σας επιβεβαιώσω, πέραν κάθε αμφιβολίας, πως ο Μιχάλης μου δεν είπε ούτε μια λέξη άσιημη για την Κύπρο μας. Και να σκεφτείτε πως μιλούμε τζαι για άνθρωπο ιντελέκτιουαλ!» δηλώνει από την πλευρά της, η Μαρία, σύζυγος του 42χρονου.

Η χρήση ψυχοτρόπων ή άλλων ουσιών δεν πρέπει να αποκλειστεί εντελώς ως ενδεχόμενο, επιβεβαιώνει γιατρός στην εφημερίδα μας. Η εφημερίδα μας υπόσχεται να συνεχίσει να καταγράφει τέτοια περίεργα και πρωτόφαντα περιστατικά για τη χώρα μας.

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία (;) σχέση έχει με την πραγματικότητα 

Loader