Κύπρος: Εντυπωσιακή ταχύτητα με το επίδομα των καλλιτεχνών*

Κύπρος: Εντυπωσιακή ταχύτητα με το επίδομα των καλλιτεχνών*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Τη βαθιά τους ικανοποίηση για την εντυπωσιακή ταχύτητα με την οποία κινείται το κυπριακό κράτος με το έκτακτο επίδομα των καλλιτεχνών, διατυπώνει σε σημερινή της ανακοίνωση η ομάδα Support the Art Workers - Cyprus.

Σύμφωνα με τους οργανωμένους καλλιτέχνες, του χρόνου τον Ιούνιο όλες οι αιτήσεις θα έχουν εξεταστεί και υπολογίζεται πως μέχρι τα Χριστούγεννα του 2022 το έκτακτο επίδομα των 900 ολόκληρων ευρώ θα έχει καταβληθεί σε όλους τους δικαιούχους.

«Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τους τόσο γρήγορους ρυθμούς του σύγχρονου κυπριακού κράτους», υπογραμμίζει σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην εφημερίδα μας επηρεαζόμενος worker.

Είναι τόσο σημαντικό που του χρόνου τέτοιο καιρό θα πάρουμε τα 900 ευρώ

«Η βοήθεια και η κρατική ενίσχυση ήρθε ακριβώς την ώρα που τη χρειαζόμασταν. Την ώρα που έτρεχαν οι λογαριασμοί, τα ενοίκια, τα δάνεια και οι λοιπές οικονομικές μας υποχρεώσεις. Ευτυχώς, δεν θα ταλαιπωρηθούμε», συμπλήρωσε.

Ανέκαθεν η κρατική μηχανή στην Κύπρο ήταν λειτουργική και ευέλικτη, τώρα όμως είναι το κάτι άλλο, σημειώνει άλλος art worker. «Είναι, ξέρετε, τόσο σημαντικό που θα πάρουμε τα 900 ευρώ του χρόνου τέτοιο καιρό». 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: «Οι καλλιτέχνες είμαστε πάντα ο τελευταίος τροχός της αμάξης»

«Μας συγχωρείτε, φίλτατοι. Δεν θεωρείτε πως τα χρήματα σε εργαζόμενους ανθρώπους που εδώ και τέσσερις μήνες έχουν μείνει χωρίς εισόδημα έπρεπε να είχαν ήδη καταβληθεί», ρωτήσαμε τους ειδικούς στο Υπουργείο. «Μα ξέρετε πόσες αιτήσεις πρέπει να εξεταστούν; Αντιλαμβάνεστε πως η διαδικασία πρέπει να γίνει νομότυπα» απήντησαν.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Εκτός από την τελευταία παράγραφο. Συνέβη στ’ αλήθεια

Loader