Κύπρος: Αυτός είναι ο τρόπος επικοινωνίας με Υπουργείο για επιδόματα*

Κύπρος: Αυτός είναι ο τρόπος επικοινωνίας με Υπουργείο για επιδόματα*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου μας βρίσκεται σε εγρήγορση το τελευταίο διάστημα.  Λόγω του ότι οι πολίτες που ζητούν ενημέρωση σχετικά με τις αιτήσεις που έχουν αποστείλει αλλά και τα ειδικά επιδόματα που διεκδικούν, ως ήταν αναμενόμενο πήραν φωτιά οι τηλεφωνικές γραμμές του 1433. 

Αυτή η εξέλιξη ήταν που ώθησε το υπουργείο να περάσει στο plan B και να ανακοινώσει ότι από τούδε και στο εξής θα δέχεται και φαξ (22338175), ναι φαξ, φαξ, σε περίπτωση που θέλει κάποιος πολίτης να επικοινωνήσει. Φαξ. ΦΑΞ. 

Έχει μάλιστα κυκλοφορήσει και στα σόσιαλ μίντια σχετικό βιντεάκι έτσι ώστε να προωθηθεί αυτός ο τόσο updated τρόπος επικοινωνίας.

Επιπλέον, σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου έχει λάβει πρόσθετες λύσεις για επικοινωνία με το κοινό όπως είναι: 

Το ταχυδρομικό περιστέρι  66

Τα σήματα καπνού  345

Τα σήματα Μορς  322

Καλό είναι, όλοι οι πολίτες, ενωμένοι και δυνατοί #μαζίθατακαταφέρουμε να αποσυμφορήσουμε με μία γροθιά το 1433 με τις ανόητες ερωτήσεις μας που αφορούν στα επιδόματα και τις αιτήσεις μας και να επιλέξουμε έναν απ’ τους πιο πάνω τρόπους για να επικοινωνούμε με το αγαπημένο Υπουργείο. 


*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.


 

Loader