Κύπρος: Μία πίτα μίξ ενισχυμένη για τους εμβολιασμένους*

Κύπρος: Μία πίτα μίξ ενισχυμένη για τους εμβολιασμένους*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring.

Ειδικά προνόμια, κίνητρα και ευφάνταστα δώρα για τους πολίτες που εμβολιάζονται προσανατολίζεται να δώσει και η κυπριακή κυβέρνηση, στο πρότυπο αντιστοίχων πρωτοβουλιών και κινήσεων που έχουν πραγματοποιήσει χώρες του εξωτερικού.

Σημειώνεται πως πέραν της μητέρας Ελλάδας όπου ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης ανακοίνωσε την παραχώρηση του έκτακτου δώρου των 150 ολόκληρων ευρώ, κίνητρα για τους εμβολιασμένους πολίτες ανακοινώθηκαν και αλλού.

Αναφέρεται ενδεικτικά πως η πολιτεία της Ουάσινγκτον προσφέρει ένα τσιγάρο μαριχουάνας σε κάθε πολίτη που θα πάει να εμβολιαστεί ενώ στην περιφέρεια της Ταϊλάνδης Μάε Τσάεμ οι Αρχές προσφέρουν σε κλήρωση αγελάδες.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες, εμπνευσμένη από τις παραπάνω κινήσεις η κυπριακή κυβέρνηση δεν μπορούσε να μείνει εκτός και επεξεργάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να χαρίσει μία πίτα μιξ ενισχυμένη σε κάθε νέο και νέα που θα δηλώσει μέχρι το τέλος Ιουλίου συμμετοχή για εμβολιασμό.

Φαίνεται μάλιστα να υπάρχει ειδική πρόνοια για τους κατοίκους της Λεμεσού, οι οποίοι θα μπορούν να προσθέτουν εντελώς δωρεάν στην πίτα τους όση πίκλα θελήσουν ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι δικαιούχοι θα δικαιούνται επιπλέον δωρεάν πατάτες, ξυδάτα και κοκα-κόλα (καλύτερα γνωστή ως κόα-κόλα για τους αναγνώστες από Λευκωσία).

Αναφορικά με τον βίγκαν πληθυσμό, η κυπριακή κυβέρνηση έχει προνοήσει να προσφέρει εναλλακτικά μια πίτα με (magic) mushrooms ενώ δεν αποκλείεται να παραχωρηθούν και ορισμένα επιπρόσθετα κίνητρα για εμβολιασμό, όπως κουπόνια για waterpark και σακούλες με δωρεάν φιστούτζια.

Νέες ιδέες είναι ευπρόσδεκτες.

φαφαφα

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα 

Loader