Κύπρος: Νέα διαμαρτυρία για τη χούντα του κράνους στη μοτοσυκλέτα*

Κύπρος: Νέα διαμαρτυρία για τη χούντα του κράνους στη μοτοσυκλέτα*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

«Εγώ θέλω να βουρώ με θκιακόσια χιλιόμετρα ρε κουμπάρε, επειδή έτσι γουστάρω τζαι επειδή εν ατομικό μου δικαίωμα, ποιος είσαι εσύ να έρτεις να μου το στερήσεις», δήλωσε στον ρεπόρτερ αντισυστημικών διαδηλώσεων και άλλων επαναστάσεων 37χρονος αντισυστημικός διαδηλωτής και επαναστάτης από τη Λεμεσό.

«Με συγχωρείτε, κύριε, δεν πιστεύετε πως με το να τρέχετε διακόσια χιλιόμετρα την ώρα διακινδυνεύετε πρώτιστα τη δική σας ζωή αλλά και όσων ανυποψίαστων συμπολιτών μας που θα τύχει να οδηγούν μαζί σας εκείνη την ώρα στον δρόμο» διερωτήθηκε ο ρεπόρτερ μας.

«Φίλε μου εν ατομικό μου δικαίωμα, ό,τι θέλω εννα κάμω με το αυτοκίνητο μου, εν θα μου πει κανένας τι εννα κάμω εγώ με το δικό μου αυτοκίνητο», απάντησε ο διαδηλωτής, που διερωτήθηκε κι αυτός με τη σειρά του ποιος είναι αυτός που μπορεί να του αποδείξει ότι η ταχύτητα σκοτώνει.

«Μα, κύριε διαδηλωτή, στις εφημερίδες όπου εργάζομαι έχουμε δημοσιεύσει άπειρες φορές έγκριτες, αναλυτικές και τεκμηριωμένες έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς και αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας, μέσω επανειλημμένων κιόλας δηλώσεων από ειδικούς που προέρχονται από ολόκληρο τον πλανήτη ότι η ταχύτητα σκοτώνει» αποκρίθηκε ο ρεπόρτερ.

«Τζαι σιγά μεν πιστέψω εσάς τους πουλημένους τους δημοσιογράφους», απάντησε ο διαδηλωτής, «ο λαός εξύπνησε, εν τζαι είμαστε πρόβατα πιον, ξέρουμε ότι ούλα τα βρωμοκάναλα παίρνετε τα που κάτω που το τραπέζι για να δημοσιέφκετε τούτες τες λαφαζανιές τζαι τις τρομοκρατικές ειδήσεις. Εγώ είδα στο γιούτουμπ έναν τύπο στην Αμερική που ελάλε ότι εν βασικά πολλά πιο ασφαλές να βουράς μες το highway».

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, πέραν της διαμαρτυρίας για το όριο ταχύτητας στους αυτοκινητοδρόμους μας, που πρέπει να είναι ατομικό δικαίωμα και όχι απαγορευτικός νόμος, κεντρικό σύνθημα στη σημερινή, νέα διαδήλωση κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων ήταν και η ευρύτερη χούντα που προωθείται τα τελευταία χρόνια, σε παγκόσμιο επίπεδο, με την επιβολή του κράνους στη μοτοσυκλέτα.

«Είναι πολλοί μοτοσυκλετιστές που έχουν αλλεργίες στο κεφάλι και δεν αντέχουν το κράνος και αρκετοί άλλοι που απλά θέλουν ρε παιδί μου να αισθάνονται το χάδι από το απαλό αεράκι στα μαλλιά τους να στριφογυρίζει ελεύθερα», επισημάνθηκε, «γιατί να το στερηθούν επειδή ορισμένα εκατομμύρια συνανθρώπων μας από ολόκληρη τον πλανήτη που εξειδικεύονται στην οδηγική συμπεριφορά έχουν αποδείξει πως το κράνος σώζει ζωές».

«Όχι στη χούντα, ο λαός ξύπνησε!», φώναζαν με παλμό οι διαδηλωτές, κρατώντας χριστιανικούς σταυρούς, αφίσες του Bob Marley, αφίσες του Μητροπολίτη Μόρφου και peacemaking quotes στα σανσκριτικά.

*To παραπάνω σατιρικό άρθρο αποτελεί προιόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader