«Μαμάκα μου εν ψόφος», η δημοφιλέστερη ατάκα της σεζόν*

«Μαμάκα μου εν ψόφος», η δημοφιλέστερη ατάκα της σεζόν*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Στον παγκοσμίου φήμης ιστότοπο viraldictionary.eu, ο οποίος και εντοπίζει κάθε σεζόν τις δημοφιλέστερες ατάκες σε κάθε χώρα ξεχωριστά, και συγκεκριμένα στην υποκατηγορία Κύπρος,  εντοπίσαμε την πιο δημοφιλή ατάκα του 2020 για τη σεζόν που διανύουμε. 

Σύμφωνα, πάντοτε, με τις έγκυρες πηγές της έγκυρης ιστοσελίδας, η ατάκα «Μαλάκα μου εν ψόφος» διατυπώθηκε γραπτώς ή και προφορικά ή και αποστάληκε μέσω DM και Messenger πάνω από 3 εκατομμύρια φορές τον Δεκέμβριο και εώς σήμερα, Ιανούριο 2020, στη χώρα Κύπρο.  

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, φαίνεται ότι η ατάκα «Μαλάκα μου τι κάμνεις; Να βρεθούμε για κανένα καφέ», αντικαταστάθηκε με την ατάκα «Μαλάκα μου εν ψόφος». 

Σύμφωνα με κοινωνιολογικές έρευνες που έχουν ακολουθήσει από το Πανεπιστήμιο Κατωκοπιάς, οι Κύπριοι παρόλο που βιώνουν λονδρέζικες στιγμές δεν φαίνεται να έχουν ακόμα καθιερώσει συνομιλίες άνω των είκοσι λεπτών που να αφορούν στον καιρό και τις καιρικές συνθήκες. Παρόλα αυτά αναμένεται ότι μέσα στο 2021 θα συμβεί κι αυτό όπως μαρτυρούν εξάλλου και οι φόλλοουερς των Καιρόφιλων. 

Την ατάκα «μαλάκα μου εν ψόφος», ο παγκοσμίου φήμης ιστότοπος viraldictionary.eu μεταφράζει ως “my asshole in the snow” και κύπριοι γλωσσολόγοι βρίσκονται ήδη επί ποδός και σε ανοιχτές συνομιλίες ούτως ώστε να γίνει η απαραίτητη διόρθωση.  66

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα 


ΚΑΝΕ LIKE ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΛΑΦΑΖΑNEWS ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ 


Loader