Μία ολόκληρη νύχτα χωρίς βεγγαλικά στη Λεμεσό*

Μία ολόκληρη νύχτα χωρίς βεγγαλικά στη Λεμεσό*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Φωτογραφία Eric Spaete από Pixabay

Μία ολόκληρη βραδιά χωρίς πυροτεχνήματα και βεγγαλικά πέρασαν χθες το βράδυ οι κάτοικοι της Λεμεσού και ο καφενόβιος, εξαντρίκ μας ρεπόρτερ ανέλαβε να το ψάξει το θέμα.

Όπως λοιπόν είναι (ή δεν είναι) γνωστό, την τελευταία διετία με τριετία, τα πυροτεχνήματα στον ουρανό της Λεμεσού έχουν γίνει τακτικό φαινόμενο, με αποκορύφωση τους μήνες του θέρους, οπότε και δεν περνάει ούτε και μία βραδιά χωρίς την εκτόξευση έστω λίγων βεγγαλικών.

Το ζήτημα είναι δημοφιλές στα social media, όπου σε ειδικά γκρουπ στο λαοφιλές Facebook γίνεται ανταλλαγή μηνυμάτων από κατοίκους της πόλης που δηλώνουν αν είχαν ή δεν είχαν το προηγούμενο βράδυ στη γειτονιά τους πυροτέχνημα.

Κι όμως. Κι όμως. Σύμφωνα με δημοφιλείς κουβέντες του καφενέ, απ’ τις 6 το απόγευμα, χθες, Τετάρτη, μέχρι και τις 6 το πρωί, σήμερα, Πέμπτη, φαίνεται πως δεν θεάθηκε ούτε και ένα πυροτέχνημα στον ουρανό της Λεμεσού. Ούτε θεάθηκε, ούτε ακούστηκε. 

Τίποτε. Τζίφος, που λεν και τα αδέλφια μας στην Ελλάδα. 

Με βάση την εξονυχιστική έρευνα του ρεπόρτερ μας, ουδεμία σχετική ανάρτηση για βεγγαλικά (χιουμοριστική, εκρηκτική ή άλλη) δεν έχει δημοσιευθεί στα social media και ουδεμία αναφορά ή μαρτυρία δεν έχει καταγραφεί από πολίτη που να διερωτάται ποιοι ξεπλένουν χρήματα, βαριούνται, θωρούν μάππα ή έστω παντρεύονται. 

Ενδέχεται μάλιστα, η εκρηκτικά ήρεμη αυτή βραδιά, η βραδιά χωρίς πυροτεχνήματα. να απασχολήσει σε ειδική, έκτακτη συνεδρία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεμεσού, αφού έχουν ήδη αρχίσει να διατυπώνονται σοβαρές ανησυχίες κατά πόσο τα διαθέσιματα αποθέματα για γρήγορο και εύκολο ξέπλυμα χρήματος στερεύουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές, πάντοτε, πληροφορίες μας, σε αναβρασμό βρίσκονται και οι Οργανωμένοι Πυροτεχνηματοπώλες Κύπρου, που ίσως βρίσκονται αντιμέτωποι με επικείμενη αισθητή μείωση στον κύκλο της συνεχούς εργασίας τους. Η γραπτή ανακοίνωσή τους μετατίθεται ωστόσο σε μετέπειτα στάδιο.

Η AVANT GARDE θα παρακολουθεί το τόσο σημαντικό αυτό θέμα στενά.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader