Οι Kύπριοι επιδημιολόγοι δεν συστήνουν lockdown λόγω πεθεράς*

Οι Kύπριοι επιδημιολόγοι δεν συστήνουν lockdown λόγω πεθεράς*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μετά την χθεσινοβραδινή έκτακτη συνάντηση του ΠτΔ με την επιδημιολογική ομάδα, ανακοινώθηκε ότι εντός 48 ωρών θα κοινοποιηθούν οι νέες αποφάσεις της κυβέρνησης όσον αφορά στα επιπρόσθετα μέτρα για την αναχαίτιση της διασποράς του ιού στην κοινότητα.


ΘΥΜΗΣΟΥ: H καπάτσα πεθερά που γκρέμισε το κυπριακό ίντερνετ


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές στον ειδικό απεσταλμένο μας στον λόφο του Προεδρικού, η επιδημιολογική ομάδα έχει τονίσει πως δεν προτίθεται να προτείνει μέτρα που αφορούν σε ολικό lockdown λόγω του ότι η εθνική μας πεθερά είναι πλέον κρατημένη και απασχολημένη με τα νέα της τηλεοπτικά καθήκοντα στο κανάλι του Σίγμα. 

“Έχουμε προτείνει ένα mini lockdown στον πρόεδρο της δημοκρατίας”, δήλωσε στον ειδικό μας απεσταλμένο ο κύριος Καραγιάννης, φορώντας ακόμα ένα από τα τσαχπίνικα πουκάμισά του σε απόχρωση βεραμάν. 

Στην ανακοίνωση που αναμένεται εντός της επόμενης έρας, αναμένεται επίσης να ανακοινωθεί ότι ο καθένας μπορεί να περάσει το mini lockdown με την δική του πεθερά ή με μια πεθερά της αρεσκείας του. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με την εθνική μας πεθερά, αυτή δήλωσε περήφανη που έχει θυσιαστεί για τους πολίτες της χώρας, μετά την εργοδότησή της στο κανάλι, και που έχει επηρεάσει τις αποφάσεις της επιδημιολογικής ομάδας. 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ: Έλενα, η viral «πεθερά» είναι ρόλος ή όντως εσύ είσαι;


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Give us a break κύριε Μπαμπινιώτη


 

Loader