Oι μάσκες προστατεύουν από το 5G*

Oι μάσκες προστατεύουν από το 5G*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Το σημερινό λαφαζαnews τα αντιγράφουμε από την ποιοτική παραπληροφόρηση στο Βατράχι

Κίνηση-ματ απέναντι στους αρνητές μάσκας ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση στην Ελλάδα, η οποία επεξεργάζεται σχέδιο να πείσει τους συνωμοσιολόγους της χώρας ότι η χειρουργική μάσκα προστατεύει από τα δίκτυα 5G.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου, έχει δοθεί εντολή στον Κυριάκο Πιερρακάκη να φτιάξει ο ίδιος δεκάδες προφίλ στο Facebook, μέσω των οποίων θα παρεισφρήσει μυστικά στα γκρουπ των συνωμοσιολόγων, προκειμένου να διοχετεύσει την πληροφορία ότι οι μάσκες προστατεύουν από τα δίκτυα 5G που πρόκειται σύντομα να έρθουν στη χώρα.

Στόχος του σχεδίου, σύμφωνα πάντα με τις πηγές αυτές, είναι να αποδιοργανωθεί το κίνημα των αρνητών μάσκας, είτε επειδή πιστεύουν ότι διαβάζουν στο ίντερνετ, είτε με το να βραχυκλώσει ο εγκέφαλός τους από τις δύο αντικρουόμενες θεωρίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, τρεις στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, ενώ σύμφωνα με την ίδια έρευνα ένας στους τέσσερις Έλληνες πιστεύει ότι αν βάλεις δύο σκόρδα στα αυτιά σου νύχτα με πανσέληνο και χοροπηδάς στο ένα πόδι ψέλνοντας Τη Υπερμάχω, θεραπεύονται όλα τα νοσήματα.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader