Όλοι με safe pass στους πανηγυρισμούς της Ομόνοιας*

Όλοι με safe pass στους πανηγυρισμούς της Ομόνοιας*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring.

Οι (πολλές) χιλιάδες οπαδοί της αγαπούλας Ομόνοιας που συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ στο «Ηλίας Πούλλος» στο Γέρι για να πανηγυρίσουν έξαλλα και χωρίς μάσκες και αποστάσεις το πρωτάθλημα που επιτέλους πήρε η ομάδα τους είχαν όλοι ανεξαιρέτως safe pass και δεν τίθεται θέμα ανεξέλεγκτης μετάδοσης του ιού στην κοινότητα.

Αυτό δηλώνει σε σημερινή συγχαρητήρια ανακοίνωσή του ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος επαναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά πως ως Κύπρος κάνουμε ίσως την καλύτερη διαχείριση της πανδημίας σε ολόκληρη την Ευρώπη, μπορεί και παγκόσμια.

«Μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που εξέφρασε συμπάθεια για τα αισθήματα του φίλαθλου λαού που ύστερα από 11 χρόνια κέρδισε επιτέλους πρωτάθλημα, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου, αν και Απολλωνίστας, να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τους φίλους οπαδούς της Ομόνοιας», αναφέρει ο Δίπλαροζ. 

Πέραν ωστόσο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, προστίθεται στην ανακοίνωση, «ένα τεράστιο μπράβο αξίζει στους φίλους οπαδούς της Ομόνοιας και για το γεγονός ότι, όπως αποδεικνύεται από τις έρευνες που ολοκληρώθηκαν σήμερα, όλοι ανεξαιρέτως που βρέθηκαν χθες βράδυ στο Ηλίας Πούλλος για πανηγυρισμούς συμπεριφέρθηκαν υπεύθυνα και πήγαν εκεί με safe pass.

«Είχαν δηλαδή είτε απόδειξη αρνητικού τεστ που έγινε εντός των περασμένων 72 ωρών, είτε αποδεικτικό εμβολιασμού που έγινε τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν ή είχαν νοσήσει από την ασθένεια τους τελευταίους μήνες επιδεικνύοντας τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία από τους προσωπικούς τους γιατρούς. Αυτό πιστοποιείται σήμερα από τους εξονυχιστικούς και ενδελεχείς ελέγχους που έκαναν οι άρτια οργανωμένες Αρχές μας πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος των χθεσινοβραδινών πανηγυρισμών», διευκρινίζει ο Ευθύμιος Δίπλαρος.

«Πραγματικά, για ακόμη μία φορά, αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας πως ως Κύπρος κάνουμε την καλύτερη διαχείριση της πανδημίας σε ολόκληρη την Ευρώπη, μπορεί και παγκόσμια», υπογράμμισε.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την αξιέπαινα υπεύθυνη στάση των φιλάθλων της αγαπούλας εξέδωσε εξάλλου και η εταιρεία ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο λίμιτεδ κάνοντας λόγο για υποδειγματική συμπεριφορά του πράσινου λαού, αφού όλοι πήγαν εκεί με safe pass και πανηγύρισαν αγκαλιασμένοι, ιδρωμένοι και χωρίς φανέλες εντελώς άφοβα.

«Οι χιλιάδες οπαδοί που πανηγύρισαν ακολούθησαν κατά γράμμα και χωρίς ουδεμία εξαίρεση το χιλιοστό δέκατο τρίτο σε σειρά και σε ισχύ διάταγμα», αναφέρεται.

Oμόνοια ιός πρωτάθλημα και καλή επιτυχία Κύπρος!

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα 

Loader