Πήγαινε στο γιατρό της πείνας και του χάρισαν το πρόστιμο*

Πήγαινε στο γιατρό της πείνας και του χάρισαν το πρόστιμο*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Εννιακόσια ενενήντα εννέα λαπόρτα άλλως εξώδικα, έδωσαν χθες - 1η Απριλίου, οι αστυνομικοί που έκαναν ελέγχους στους δρόμους όλων των ελεύθερων επαρχιών μας. 

Σύμφωνα με τον πάντοτε έγκυρο, αστυνομικό και συνωμοσιολόγο συντάκτη μας, το τηλεφωνικό δίκτυο σε μία φάση κατέρρευσε από τα πολλά sms που δεχόταν το 8998, οπότε σήμανε συναγερμός στο αστυνομικό σώμα που ξεχύθηκε έξω για να πιάσει «λαβράκι», μετά από εντολή του αρχηγού.

Πληροφορίες μας, θέλουν κάποιους αστυνομικούς -που δεν κατάφεραν να πιάσουν κάποιον παρανομούντα-, στο δρόμο προς την επιστροφή για το τμήμα, να έχουν αγοράσει λαβράκι από ιχθυοπωλείο που ήταν ανοικτό, ώστε να μην γυρίσουν με άδεια χέρια.

Ωστόσο, τουλάχιστον 999 συμπατριώτες μας θα πληρώσουν από 300 ευρώ, αφού όπως μάθαμε, δήλωναν ότι θα πάνε υπεραγορά – που ήταν κλειστές λόγω αργίας- αλλά είχαν σκοπό να πάνε σε φιλικά σπίτια για σούβλα.

Ερωτώμενοι γιατί έστειλαν ψευδές μήνυμα, οι περισσότεροι απάντησαν «Εν πρωταπριλιά. Εν τo έθιμο. Εννά μας το κόψετε τζιαι τούτον μέσα σε ούλλα τα άλλα που μας εκόψετε»;

Μάλιστα, έγκυρες πηγές μας, μας μετάφεραν διάλογο μεταξύ οργάνου της τάξεως και κύπριου πολίτη ετών 47, που συνοδευόταν από τη σύζυγο, τα δύο τα παιδιά, τον σκύλο και την οικιακή του βοηθό. 

-Που πάτε κύριε; Δείξτε μου το μήνυμα που στείλατε και τη βεβαίωση που λάβατε. Εδώ γράφει ότι πηγαίνετε στο γιατρό. 

- Εν αλήθεια κύριε «ζαπτιέ» μου. Πάω στη μάνα μου για φαϊ. Εν ο γιατρός της πείνας μας.

Ανεξακρίβωτες φήμες, θέλουν το όργανο της τάξεως που επίσης πεινούσε, να έδειξε κατανόηση και να ακολούθησε την εν λόγω οικογένεια στον προορισμό της, για να φάει ένα πιάτο σπιτικό φαΐ, αφού δεν είχε προλάβει να παραγγείλει ντελίβερι στο γραφείο. 

Ως ένδειξη εκτίμησης, χάρισε το πρόστιμο, με τη δικαιολογία ότι ο κύριος ετών 47, φρόντισε τις «ευπαθείς» ομάδες που πεινούσαν στην προκειμένη. 

Ως εκ τούτου, τα πρόστιμα δεν ανήλθαν στα 1000 χθες.


*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.


 

Loader