Πλατεία Ελευθερίας: Βάζουν φωτορυθμικά που θα φαίνονται από το διάστημα*

Πλατεία Ελευθερίας: Βάζουν φωτορυθμικά που θα φαίνονται από το διάστημα*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη (;) τοποθέτηση φωτορυθμικών δαπέδου, τύπου spotlights, σ’ όλες τις αποχρώσεις και σ’ όλα τα χρώματα, που μέσω του εκτυφλωτικού τους φωτός κοσμούν (;) τη νέα πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία, θυμίζοντας στους περαστικούς πως εδώ πρώτα Μέση Ανατολή είναι και μετά Ευρώπη, ο δήμος της κυπριακής πρωτεύουσας αποφάσισε όπως εκτινάξει το κεφάλαιο «φωτορυθμικά» σε πολλά επίπεδα παραπάνω.

Κυριολεκτικά παραπάνω.

γσγησ
Τα υφιστάμενα φωτορυθμικά που συνεχώς αλλάζουν χρώματα

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Δήμου, που πρώτοι εμείς εξασφαλίσαμε, νέα και πολύ πιο ισχυρά σε ένταση και χρώματα φωτορυθμικά σε μορφή προβολέων άρχισαν να τοποθετούνται στην πλατεία Ελευθερίας, με σκοπό να φαίνεται η Λευκωσία από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και ευρύτερα από ολόκληρο το διάστημα.

Έστω στο Milky Way να φαίνεται ρε αδερφή.

Πρόκειται πραγματικά γία μία αιφνιδιαστική κίνηση-ματ, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, αφού με αυτό τον τρόπο η Λευκωσία και κατ’ επέκταση ολόκληρη η Κύπρος θα γίνει παγκοσμίως γνωστή ως ένα από τα ελάχιστα σημεία στον πλανήτη που φαίνονται από το διάστημα.

Θα είναι κάτι σαν το Μέγα Σινικό Τείχος της Κίνας, που κι αυτό υποτίθεται πως φαίνεται..

Θα είναι βασικά εντυπωσιακότερο από το Σινικό Τείχος, αφού εδώ θα μιλάμε για πολυχρωμία που παρόμοιά της δεν έχει ξαναβγεί προς τα έξω, μας έχει επισημανθεί.

Καλά θα πάει κι αυτό, συμφωνήσαμε.

ξφγξφ

Να σημειωθεί ενδεικτικά πως οι ακτίνες της Πλατείας Ελευθερίας αναμένεται να διαπερνούν την τροπόσφαιρα, τη στρατόσφαιρα, τη μεσόσφαιρα, τη θερμόσφαιρα και πολύ πιθανό και την εξώσφαιρα του πλανήτη Γη, το πέμπτο και πλέον εξωτερικό στρώμα της ατμόσφαιρας.

Η ρηξικέλευθη και γενναία αυτή απόφαση ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο και τα νέα, διαστημικής έντασης, φωτορυθμικά έφτασαν τις προάλλες στην Κύπρο.

Η τοπιοτέχνηση τους έχει ήδη αρχίσει και η εντυπωσιακή εκτόξευση πολύχρωμων και ζωηρών, διαστημικού τύπου, ακτινών αναμένεται να εγκαινιαστεί πολύ σύντομα, καταλήγει η ανακοίνωση.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader