Πολύ χαρούμενοι οι Κύπριοι - Κοιμούνται ήσυχα*

Πολύ χαρούμενοι οι Κύπριοι - Κοιμούνται ήσυχα*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Την πλήρη, αμέριστη και αδιαμφισβήτητη εμπιστοσύνη των πολιτών για τους χειρισμούς του Προέδρου Αναστασιάδη για αντιμετώπιση της πανδημίας και των επιπτώσεων της φανερώνει νέα, σημερινή δημοσκόπηση στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πήρε τεράστιο και ικανοποιητικό δείγμα απαντήσεων από ολόκληρο το (μισό) μας νησί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εμπνέει, πείθει και εκπέμπει ένα καθολικό αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας, αφού ας μη ξεχνάμε πως όλα κυλούν ρολόι και τίποτα δεν πάει στραβά και ανάποδα.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των πολιτών στη δημοσκόπηση, οι χειρισμοί της κυβέρνησης απέναντι στην πανδημία υπήρξαν εξαιρετικοί και το σύστημα υγείας μας έχει από τον Μάρτιο που ξέσπασε το κακό (8 μήνες πριν δηλαδή) ανανεωθεί και εξοπλιστεί πλήρως, με αποτέλεσμα να μπορεί να μπορούμε ως Κύπρος να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη επιτυχία τον αόρατο εχθρό που άρχισε πάλι τον πόλεμο.

Άριστα παίρνουν οι χειρισμοί του Προέδρου μας και στον μετριασμό των οικονομικών επιπτώσεων από την πανδημία, αφου κανένας πολίτης δεν δυσκολεύεται και όλοι έχουν τα βασικά ενώ εντύπωση προκαλεί η πολύ θετική εικόνα που έχουν πια οι Κύπριοι πολίτες για τη ψηφιακή επανάσταση και τον εκσυγχρονισμό της κρατικής μηχανής, που δουλεύει πια με ταχύτητα, ευελιξία και αποτελεσματικότητα, ικανοποιώντας καθημερινά όλα τα τυχόν αιτήματα.

Σε ό,τι αφορά στη διαφθορά και στη φερόμενη ανήθικη ως εμπλοκή του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας στο μέγα σκάνδαλο των διαβατηρίων, όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες απήντησαν πως εμπιστεύονται τυφλά τον Πρόεδρο και επουδενί δεν πιστεύουν τις κακές φήμες που τον θέλουν να χρησιμοποίησε τα διαβατήρια προς ίδιον όφελος.

Ο Πρόεδρος μας είναι καθαρός σαν τη θεία κοινωνία που είναι ευλογημένη και δεν έχει τον ιό, απήντησαν χωρίς εξαίρεση οι χιλιάδες πολίτες που έλαβαν μέρος στην έρευνα.

Ας κοιμηθούμε όλοι ήσυχα λοιπόν, όλα κυλούν ρολόι.


*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


 

Loader