«Πότε χωρίστηκαν τα Φιλαράκια για να κάνουν reunion» αναρωτιέται 49χρονος

«Πότε χωρίστηκαν τα Φιλαράκια για να κάνουν reunion» αναρωτιέται 49χρονος

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Τα σημερινά λαφαζαnews αναδημοσιεύονται από Το Κουλούρι*

Με απορία αλλά και αναστάτωση παρακολουθεί τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών 49χρονος επιπλοποιός από την Αθήνα, διαβάζοντας τις ειδήσεις σχετικά με το επικείμενο reunion των πρωταγωνιστών της σειράς Friends για ένα σπέσιαλ επεισόδιο 1,5 ώρας.

Ο άνδρας, ο οποίος δεν χάνει επεισόδιο της αγαπημένης του σειράς στο Star κάθε Σαββατοκύριακο, σχολιάζει μιλώντας στο  «Κουλούρι»: «Για να έχει νόημα ένα reunion, πρέπει να χωριστούν πρώτα αυτοί που το κάνουν. Ο Ρος, η Μόνικα, η Ρέιτσελ, ο Τσάντλερ με τον Τζόι και Φοίβη είναι κάθε Σάββατο και Κυριακή εκεί», τονίζει για να συνεχίσει:

«Η ζωή τους είναι αυτή που μου έχει δώσει δύναμη όλα αυτά τα χρόνια για να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες της δικής μου. Ό,τι και να γίνει, ο Ρος με τη Ρέιτσελ καταλήγουν πάλι μαζί, έχουν κάνει και τόσα παιδιά άλλωστε και ο Τσάντλερ πάντα θα καταλήγει με την Μόνικα. ΟΚ, οι σεναριογράφοι ίσως έχουν κουραστεί λίγο γιατί κάποια πράγματα επαναλαμβάνονται συνέχεια και είναι σαν να αρχίζει η ιστορία από την αρχή, αλλά το να διοργανώνεις και reunion παραπάει», καταλήγει.

Πλέον, ο άνδρας περιμένει με αγωνία την προβολή του σπέσιαλ επεισοδίου, όσο και την συνέχεια των περιπετειών της παρέας κάθε Σαββατοκύριακο.

 *To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Loader