Σημαντική προειδοποίηση για πιθανό πόλεμο με Τουρκία*

Σημαντική προειδοποίηση για πιθανό πόλεμο με Τουρκία*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Ξεκάθαρη και ρητή εντολή να μην κουβεντιάζουμε μεταξύ μας στο σπίτι ή εκτός για τις θέσεις του ελληνικού στρατού και στόλου, αφού τα κινητά τηλέφωνα μας ακούν και μπορεί να μας προδώσουν στην Τουρκία, έδωσε πριν από λίγο στο Facebook ο Κωστής που τα Λύμπια.

«H ιστορικότητα των στιγμών απαιτεί εθνική ομοψυχία και συνεννόηση. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων! Μην  διακινείτε καμία πληροφορία για τις ένοπλες δυνάμεις μας. Μην μιλάτε μεταξύ σας για τα ευαίσθητα αυτά ζητήματα. Να μην ξεχνούμε πως τα κινητά τηλέφωνα καταγράφουν τις συνομιλίες μας και μπορεί να προδώσουν τις θέσεις μας στην Τουρκία. Υπεράνω όλων η ΠΑΤΡΙΣ», έγραψε η ώρα 8 πόψε ο Κωστής που τα Λύμπια και σε μία μόνο ώρα το ποστ του έγινε viral, αφού είναι η αλήθεια που μας κρύβουν τα μίντια και που δεν θα δείτε να γράψει ποτέ καμία εφημερίδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γιαννή από την Αραδίππου, που επίσης διαβάσαμε στο Facebook, η Ελλάδα και η Κύπρος διαθέτουν ισχυρότερο στόλο από την Τουρκία και μπορούν να κερδίσουν τον πόλεμο.

Η Ελλάδα, έγραψε ο Γιαννής από την Αραδίππου, ποτέ δεν έχασε σε ναυμαχία από την Τουρκία, αφού ο στόλος της είναι απο τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, παγκοσμίως. Έχετε πίστη στις ένοπλες δυνάμεις μας, οι Τούρκοι είναι δειλοί, δεν θα τολμήσουν, γράφει ο Γιαννής, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως δεν θα γίνει τελικά πόλεμος, επειδή οι Τούρκοι φοβούνται.

To ποστ του Γιαννή επίσης διαβάστηκε πολύ σήμερα, αφού ο Γιαννής ξέρει και είναι η αλήθεια που μας κρύβουν και δεν θα δείτε ποτέ να τη γράφουν τα πουλημένα μίντια.

Τέλος, καλό είναι να υπενθυμίσουμε πως το 2018, η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας στο water polo αντρών έστειλε την αντίστοιχη της Τουρκίας σπίτι της με θεαματικό σκορ, οπότε είναι γραφτό πάντα η Ελλάδα να κερδίζει στη θάλασσα. Κάτι τέτοιο μάλιστα θεωρείται πέρα για πέρα σίγουρο, το διαβάσαμε στο Facebook.

Ο πολεμοχαρής μας συντάκτης θα συνεχίσει να σας ενημερώνει διεξοδικά, λεπτό προς λεπτό.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader