Στροφή στην ποιότητα δείχνει ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης

Στροφή στην ποιότητα δείχνει ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Ξεκάθαρη στροφή στην ποιότητα και στην αξιοκρατία φανερώνει ο ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε χθες από την κυβέρνηση, αφού τα νέα μέλη που διορίζονται είναι οι ικανότεροι των ικανοτέρων που έπρεπε επιτέλους να λάβουν κι αυτοι αξιώματα για να προσφέρουν στη χώρα.

Είναι ηλίου φαινότερον, επισημαίνει σε αποκλειστική του δήλωση στην εφημερίδα μας ο φανταστικός κυβερνητικός εκπρόσωπος, πως τα νέα μέλη που διορίζονται δεν έχουν τίποτα να κάνουν με το κόμμα από το οποίο προέρχεται ο Πρόεδρος.

«Oύτε με τις προσωπικές του γνωριμίες και επαφές έχουν να κάνουν. Δεν είναι διορισμοί που έγιναν για να ικανοποιήσουν φίλους που ήταν ανικανοποίητοι. Eίναι άνθρωποι με διακρίσεις και λαμπρό έργο ο καθείς και η καθεμία στον τομέα του/της και είναι βέβαιο πως θα πάρουν την πολύ πετυχημένη χώρα μας ακόμη πιο μπροστά».

Επιτέλους αποκαθίσταται και η αδικία απέναντι στις γυναίκες, συμπληρώνει ο φανταστικός κυβερνητικός εκπρόσωπος.«Το ζήτημα της γυναικείας ποσόστωσης λήφθηκε σοβαρά υπόψη από τον Πρόεδρο», σημειώνεται.

Ξεχωριστή μνεία πρέπει αδιαμφισβήτητα να γίνει για τον νέο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, αφού σύσσωμη η κοινωνία αναγνωρίζει στο πρόσωπό του μια φιλότεχνη και φιλόμουση προσωπικότητα, με ιδιαίτερες ευαισθησίες σε σύγχρονα ζητήματα και προκλήσεις. «Η πολυπολιτισμικότητα, η ισότητα των φύλων, η μάχη για την κλιματική αλλαγή και τα λοάτκι δικαιώματα είχαν ανέκαθεν προτεραιότητα στην ατζέντα του».

«Καταλληλότερος για τη θέση του δεν υπήρχε».

Η AVANT GARDE θα συνεχίσει να καλύπτει με συνέπεια όλες τις τολμηρές πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με το φιλοπρόοδο πνεύμα της χώρας μας. Ευτυχισμένο και δημιουργικό 2020 να ευχηθούμε.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader