Συγκινημένοι δηλώνουν οι πιστοί που έχουν κελάρι με την ανάρτηση του Μόρφου*

Συγκινημένοι δηλώνουν οι πιστοί που έχουν κελάρι με την ανάρτηση του Μόρφου*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μέσα από ανάρτησή του, ο Μητροπολίτης Μόρφου εισηγήθηκε στο ποίμνιο να προνοήσει για την αποθήκευση τροφίμων στο κελάρι του για ένα χρόνο. 

Μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του αναφέρει ότι προτείνει την αποθήκευση για εύλογο χρονικό διάστημα γιατί “καλός διοικητής είναι αυτός που προνοεί, προβλέπει και προλαμβάνει τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων”.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


Σε επικοινωνία που είχαμε με πιστούς, εξαιρετικά συγκινημένοι δήλωσαν ότι επιτέλους το κελάρι που είχαν προνοήσει να δημιουργήσουν στο σπίτι τους θα μπει επιτέλους σε εφαρμογή. 

“Το είχα έτοιμο από καιρό αυτό το κελάρι”, δήλωσε στην εφημερίδα μας πιστός, “… και πραγματικά με χαροποιεί το γεγονός ότι η ευκαιρία που μας δίνεται να το γεμίσουμε θα του δώσει ζωή!”. 

Σε ρεπορτάζ του εκκλησιαστικού μας συντάκτη, άλλος πιστός αναφέρει πως “Το κελάρι είναι ότι καλύτερο” του έχει συμβεί εν μέσω κορωνοϊού και ότι έχει πάρα πολλά χρήματα στην διάθεσή του για να το γεμίσει αναλόγως. 

Ελληνοκύπρια από την Πάφο έσπευσε να δηλώσει στο μικρόφωνό μας ότι δεν ξεχνά πως “η μετάνοια και η προσευχή μπορεί και να αλλάξει ακόμη και τα γεγονότα που προφητεύθηκαν”, βάζοντας στην γωνιά τον Παΐσιο και λοιπούς προφήτες ενώ συμπλήρωσε “Εμείς πάντα θα έχουμε το κελάρι μας”. 

Σε νέο διάταγμά του, ο ΠτΔ υποσχέθηκε ότι σύντομα οι εργολάβοι θα εξαιρούνται των περιοριστικών μέτρων ούτως ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν με παραγγελίες κελαριών για όσους δεν διαθέτουν. 

Σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών, θα φροντίσει έτσι ώστε κάθε οικογένεια να λάβει επιπλέον επίδομα κελαριού για να το γεμίσει. 

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Loader