Τέλος στην ταλαιπωρία με τα parody accounts*

Τέλος στην ταλαιπωρία με τα parody accounts*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μετά την χθεσινοβραδινή συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντρέα Κιμήτρη η υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη, ανάστατοι οι βουλευτές της χώρας συγκάλεσαν σήμερα έκτακτη Ολομέλεια. 

Στόχος είναι να θεσμοθετηθεί τελεσίδικα και δια νόμου η πλήρης απαγόρευση δημιουργίας parody accounts στην πλατφόρμα του Twitter έτσι ώστε να αποφεύγονται αχρείαστες ταλαιπωρίες μετά από αστυνομικό μπουκάρισμα σε σπίτια πολιτών, με καλό ή κακό χιούμορ. 

Ενόψει, εξάλλου, και των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η Βουλή της χώρας στοχεύει να μας έχει ικανοποιημένους έτσι ώστε ξεκούραστοι και πρόθυμοι να προσέλθουμε στις κάλπες. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με υποψήφια ανεξάρτητη βουλεύτρια, με αφορμή το γεγονός, αυτή μας δήλωσε: “Χαιρετίζω τη σημερινή ομόφωνη απόφαση της Βουλής που επιλύει οριστικά το πρόβλημα και αναμένω με την ψήφο σας να μου δώσετε και εμένα τη δύναμη μπαίνοντας στη Βουλή να προτείνω και άλλους τέτοιους καινοτόμους και αποτελεσματικούς νόμους”. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, η κυβέρνηση είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την έκβαση των πραγμάτων και που επιτέλους ασήμαντα θέματα σαν κι αυτά θεωρούνται λυμένα.

Γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε συγκεκριμένα ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, χαιρετίζοντας την απόφαση της Βουλής που έβαλε τελεία και παύλα στον αχρείαστο ντόρο που προκλήθηκε. 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader