Τραμπ: Χτίστε τεράστιες εκκλησίες σε Μεδίνα και Μέκκα*

Τραμπ: Χτίστε τεράστιες εκκλησίες σε Μεδίνα και Μέκκα*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μετά την απόφαση του alpha male Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ να ανακηρύξει την Αγιά Σοφία σε τζαμί, ο alpha male Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ προτείνει να χτιστούν ογκώδεις και επιβλητικές χριστιανικές εκκλησίες σε Μεδίνα και Μέκκα, ως απάντηση των καλών άσπρων χριστιανών στους κακούς μαύρους μουσουλμάνους.

Σε νέο του tweet που γρήγορα έγινε viral, ο πορτοκαλί Πρόεδρος έγραψε πως μια τέτοια ιδέα θα ήταν fantastic και πως «είναι σημαντικό οι νέες αυτές εκκλησίες να είναι μεγαλύτερες σε όγκο και μέγεθος από την Αγιά Σοφία, για να δοθεί μια ηχηρή και πρέπουσα απάντηση στους απανταχού μουσουλμάνους».

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο OrangeMan διευκρίνισε πως «η ανέγερση των νέων εκκλησιών που θα λειτουργήσουν ως διεθνή landmarks θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, εάν και εφόσον επανεκλεγεί ο ίδιος στις προσεχείς εκλογές».

Η Αμέρικα είναι first και είναι great και θα μπορούσε να πρωτοστατήσει στον επικείμενο χριστιανικό θρίαμβο, είπε ο Τραμπ.

Η ιδέα του Ντόναλτ Τραμπ φαίνεται να  βρίσκει ένθερμους υποστηρικτές και εδώ στην Κύπρο, με πρώτο και καλύτερο τον alpha male Αρχιεπίσκοπό μας, ο οποίος, επικοινωνώντας μαζί μας, δήλωσε πως έχει κατενθουσιαστεί με την ιδέα. «Πρώτος βεβαίως εγώ είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο, με την ανέγερση του Καθεδρικού Ναού στην εντός των τειχών Λευκωσία ο οποίος θα ήταν μεγαλύτερος σε μέγεθος από τα τζαμιά αλλά εν πάσει περιπτώσει, είναι πραγματικότητα και οφείλομεν να το παραδεχθούμεν πως η πρόταση του Αμερικανού Προέδρου για τεράστιες εκκλησίες σε Μέκκα και Μεδίνα είναι εξαίσια».

Είναι σημαντικό, υπογράμμισε ο alpha male Μακαριώτατος «οι νέες αυτές τεράστιες εκκλησίες σε Μεδίνα και Μέκκα να φαίνονται από το διάστημα ούτως ώστε να μην υπάρχει πια, καμία αμφιβολία ποιος κάνει κουμάντο στον πλανήτη».

Σιγή ιχθύος τηρεί για την ώρα ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν, αποκλειστικές μας ωστόσο πληροφορίες από το Κρεμλίνο λένε πως κάτι ετοιμάζει κι αυτός ως σοβαρή απάντηση στον Ερντογάν.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader