Ο Νικόλας Ιωαννίδης κάνει σαφάρι στην καθημερινότητα και γράφει στην Avant Garde

Ο Νικόλας Ιωαννίδης κάνει σαφάρι στην καθημερινότητα και γράφει στην Avant Garde

Άνθρωπος της πόλης, με γούστο και άποψη ο γνωστός παρουσιαστής και instagramer αφήνει για λίγο τα φυτά του, κάθεται στο υπολογιστή και μοιράζεται μαζί μας όλα όσα του προκαλούν ενδιαφέρον

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Νικόλα Ιωαννίδη; Παιδί της νύχτας για χρόνια, άνθρωπος της μόδας, του styling, των περιοδικών της χρυσής εποχής των εντύπων, με αξιοζήλευτη παρουσία στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο που σήμερα μετράει πάνω από 40.000 ακόλουθους στο Instagram όπου δεν διστάζει να τσαλακώνεται, να αυτοτρολάρεται, να τα λέει έξω από τα δόντια, να απαντάει σε όλους τους followers και να αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς ανθρώπους των social media στην Κύπρο.

Αυτή την περίοδο ο Νικόλας Ιωαννίδης μέσα από την εκπομπή του στην Digital Tv «Ο ακάλεστος» επισκέπτεται τα πιο cool στέκια της Κύπρου και μας τα παρουσιάζει με το μοναδικό του χιούμορ. Παράλληλα, όμως, μόλις τον περασμένο Μάρτιο πραγματοποίησε ένα μεγάλο του όνειρο. Απέκτησε το δικό του μαγαζί αποκλειστικά για φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, «Το Φυτοπωλείο» στο κέντρο της Λευκωσίας. 

 

Ο Νικόλας είναι άνθρωπος του κέντρου, είναι ερωτευμένος με τη Λευκωσία όπως λέει και ο ίδιος, αν και τελευταία έχει τάσεις φυγής από την πόλη. Παιδί της πόλης, άνθρωπος με εκλεπτυσμένο γούστο και ισχυρή άποψη, σαρδόνιο χιούμορ που τελικά πείστηκε όλα όσα λέει μαζί μας στα chat group μας να τα βάλει κάτω και να τα μοιραστεί με το κοινό μέσα από την Avant Garde. 

Πότε με χιούμορ, πότε αιχμηρός, πότε με προβληματισμό ο Νικόλας Ιωαννίδης ξέρει να δικαιολογεί τα λεγόμενά του και καθημερινά θα μοιράζεται μαζί μας όλα όσα βλέπει, ακούει και προκαλούν το ενδιαφέρον του! 

 

1

Μερικά από τα άρθα του Νικόλα Ιωαννίδη είναι: 

Ένα κείμενο αφιερωμένο στη Mahsa Amini και σε κάθε γυναίκα εκεί έξω

Ο Νικόλας Ιωαννίδης δοκίμασε τα νέα πιάτα της Μαγιοπούλας και σχολιάζει

Ο Νικόλας Ιωαννίδης είδε GNTM και έχει πολλά να πει...

Ο Νικόλας Ιωαννίδης πήγε στο Flying Away Festival και βρήκε τον καλλιτέχνη που αναζητούσε

 

Loader