Δωρεά υπηρεσιών Logistics από την GAP Vassilopouloς

Δωρεά υπηρεσιών Logistics από την GAP Vassilopouloς

Η εταιρεία συμβάλλει στην προσπάθεια αντιμετώπισης των επιπτώσεων
της πανδημίας, στηρίζοντας τον ΟΑΥ και ενισχύοντας το ΓΕΣΥ

Στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας βρέθηκε από την πρώτη ημέρα η GAP Vassilopoulos, προσφέροντας εντελώς δωρεάν υπηρεσίες Logistics. 

Συγκεκριμένα, η GAP Vassilopoulos έχει διαχειριστεί μέχρι σήμερα σε επίπεδο Logistics την Παραλαβή, Αποθήκευση και Διανομή προς τα καταστήματα AKIS EXPRESS παγκύπρια, περισσότερων από 130 χιλιάδων τεμαχίων ιατρικού εξοπλισμού, σε σύνολο σχεδόν μισού εκατομμυρίου που θα διαχειριστεί ο Όμιλος και τα οποία καταφθάνουν αεροπορικώς από την Κίνα για τις ανάγκες του ΓΕΣΥ (ΟΑΥ).

Σε δηλώσεις του, ο Executive Director του Ομίλου GAP Vassilopoulos, Πέτρος Βασιλόπουλος, τόνισε ότι η GAP Vassilopoulos Logistics προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της, στηρίζοντας έμπρακτα τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας και ενισχύοντας ταυτόχρονα το ΓΕΣΥ. «Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας, δηλώνουμε παρόντες. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο, συμβάλλουμε εθελοντικά στην προσπάθεια αντιμετώπισης των επιπτώσεων της πανδημίας», ανέφερε. 

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλόπουλο, η όλη προσπάθεια παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες, λόγω και της πίεσης του χρόνου, αλλά και των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται. «Συναισθανόμενοι τον κομβικό ρόλο της εταιρείας μας στη διακίνηση βασικών αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης θεωρήσαμε υποχρέωση μας να δηλώσουμε παρόντες, ενισχύοντας το ΓΕΣΥ, παράλληλα με τη στήριξη που ήδη δίνουμε στον Ερυθρό Σταυρό με τη μεταφορά βασικών αγαθών, ειδών πρώτης ανάγκης. Ως Όμιλος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών αντιμετώπισης της πανδημίας. Παράλληλα με αυτήν την ευκαιρία εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το προσωπικό της εταιρείας, που από την πρώτη μέρα προσφέρει τις υπηρεσίες του με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, επαγγελματισμό και αυταπάρνηση. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτούς», υπογράμμισε ο κ. Βασιλόπουλος.

Loader