Με την Ελληνική Τράπεζα έχεις μετρητά και στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Με την Ελληνική Τράπεζα έχεις μετρητά και στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Για να μην ξεμείνεις από μετρητά!

Αν και δέχεται αρκετούς, ντόπιους κυρίως τουρίστες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Κάτω Πύργος Τηλλυρίας, το όμορφο, παραθαλάσσιο χωριό στους βόρειους πρόποδες του Τροόδους, είναι ένα μέρος που διατηρεί αναλλοίωτο τον γραφικό και παραδοσιακό του χαρακτήρα.

Τα υπέροχα παραδοσιακά ταβερνάκια του χωριού είναι έτοιμα να σε υποδεχτούν με λαχταριστά πιάτα, αλλά και παλιές συνήθειες, καθώς τα περισσότερα δεν δέχονται πληρωμές με κάρτες. Τι κάνεις λοιπόν αν ξεμείνεις από μετρητά στο όμορφο αλλά και απομακρυσμένο αυτό χωριό; Ευτυχώς η Ελληνική Τράπεζα είναι εκεί για να τραβήξεις μετρητά από την ΑΤΜ της. 

Η Ελληνική Τράπεζα είναι η μοναδική τράπεζα με κατάστημα και ΑΤΜ στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας για άμεση εξυπηρέτηση, παραμένοντας κοντά σε απομακρυσμένες και ακριτικές περιοχές της Κύπρου

γσγσγσ
Ο ευκαλυπτώνας στον Κάτω Πύργο

Η Ελληνική Τράπεζα διατηρεί ένα ευρύ δίκτυο ΑΤΜ νέας γενιάς παγκύπρια, το οποίο καλύπτει πέραν του 80% του όγκου των τραπεζικών συναλλαγών, παρέχοντας στους πελάτες εξυπηρέτηση 24/7. Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν καθημερινές τραπεζικές εργασίες όπως: δωρεάν αναλήψεις και καταθέσεις μετρητών με άμεση πίστωση των συνδεδεμένων λογαριασμών ή της πιστωτικής κάρτας, καταθέσεις επιταγών, να δουν τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους και άλλα.

Στη διάθεση των πελατών βρίσκονται και τα εναλλακτικά κανάλια προσφέροντας έξυπνη και γρήγορη εξυπηρέτηση όποτε χρειαστούν.

Ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στη διάθεση των πελατών είναι το Contact Pay στο αναβαθμισμένο Hellenic Bank Mobile App, το οποίο κάνει τις καθημερινές συναλλαγές με το κινητό τόσο απλές όσο η αποστολή ενός μηνύματος. Πλέον, ο χρήστης μπορεί να αποστείλει ή να λάβει χρήματα από και προς τις αποθηκευμένες επαφές του κινητού του, από και προς λογαριασμούς της Ελληνικής Τράπεζας. Σε λίγα δευτερόλεπτα ο χρήστης έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς του, στις κάρτες και στις συναλλαγές του, ενώ με απλά βήματα μπορεί να μεταφέρει χρήματα, να πραγματοποιήσει τις πληρωμές που επιθυμεί και να εξοφλήσει λογαριασμούς κοινής ωφελείας. 

 Για τη δική τους διευκόλυνση και εξοικονόμηση χρόνου οι πελάτες μπορούν να καλούν και στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών της Ελληνικής Τράπεζας στο 8000 9999, για  συναλλαγές και υπηρεσίες όπως η έκδοση χρεωστικής κάρτας, η προσθήκη / Τροποποίηση / Διαγραφή στοιχείων όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τηλέφωνο, η αυτόματη ή μη ανανέωση κατάθεση προθεσμίας, η προσθήκη λογαριασμών Πελάτη / Χρήστη στο Web Banking και ο χειρισμός Υποθέσεων απάτης και αμφισβητούμενων συναλλαγών καρτών. 

Loader