Εσύ θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό BACARDI Legacy;

Εσύ θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό BACARDI Legacy;

Φαντασία και δημιουργικότητα θέλει

Όταν απολαμβάνεις ένα BACARDÍ® Legacy κοκτέιλ καλό είναι να ξέρεις ότι στα χέρια σου έχεις κάτι περισσότερο από ένα εύγευστο ποτό. Πρόκειται σίγουρα για μία εμπειρία που μόνο ως “διαχρονική” μπορεί να χαρακτηριστεί αφού πρόκειται για συνταγές που έχουν καθιερωθεί στη βιομηχανία. 

 

Γι’ αυτό και το BACARDÍ® Legacy Cocktail Competition (για το οποίο μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ) στόχο του έχει να προσκαλέσει και να προκαλέσει δημιουργικά τους bartenders απ’ όλο τον κόσμο για να συμβάλουν στην κληρονομία του. 

 

Στόχος είναι η ανάδειξη του BACARDÍ® rum cocktail που δυνητικά θα καθιερωθεί ως ένας κλασικός συνδυασμός και θα μπει, με τη σειρά του, στο πάνθεον των BACARDÍ® Legacy cocktails, δίπλα από τα εμβληματικά Mojito, Daiquirí και Old Cuban που έχουν προηγηθεί. 

 

Στο BACARDÍ® Legacy Cocktail Competition λοιπόν, καλούνται όλοι όσοι έχουν την φαντασία και τη δημιουργικότητα να φτιάξουν κοκτέιλ που θα τιμήσουν και θα ακολουθήσουν τη φιλοσοφία του brand! Που θα μπορούν να μπουν στην ίδια λίστα με ποτά όπως το διαχρονικά αγαπημένο κι αυθεντικό Bacardi Daiquiri! 

 

 

Τι είναι το BACARDÍ LEGACY; 

 

Στην παγκόσμια κοινότητα που φέρει την αναγνωρίσιμη επωνυμία BACARDÍ, το Legacy αφορά σε μία εν εξελίξει κίνηση μίας ολοένα και πιο μεγάλης οικογένειας (“La Gran Familia”). 

 

Μίας οικογένειας που έχει επικεντρωθεί στη διαμόρφωση που αφορά στο μέλλον του διάσημου ποτού. Το ρούμι που αγαπάμε γίνεται η βάση για κοκτέιλ που δημιουργούνται εκ νέου για να υπογραμμίσουν και να αναδείξουν την σπουδαιότητά του. 

 

Χρόνο με τον χρόνο, μέσα απ’ το BACARDÍ® Legacy Cocktail Competition συνεχίζει να μεγαλώνει ο κύκλος των ανθρώπων που μοιράζονται και εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους γύρω από το ρούμι διασκεδάζοντας, σερβίροντας και απολάμβανοντάς το μέσα απ’ την κουλτούρα και την κληρονομιά του BACARDÍ. 

Loader