Il Bacaro, άρωμα Ιταλίας στο σπίτι σου

Il Bacaro, άρωμα Ιταλίας στο σπίτι σου

Το Il Bacaro σου δίνει πλέον την επιλογή να απόλαυσεις τις γευσεις του από την άνεση του σπιτιού σου μέσω του Deliveryman

Το γνωστό Ιταλικό 'Wine Bar & Restaurant' Il Bacaro άνοιξε το 2011 στη Λευκωσία για να σου φέρει μυρωδιές και γεύσεις της Βενετίας. Το όνομα του προέρχεται από τις ταπίνες ταβέρνες της όμορφης Βενετίας όπου εδώ και χρόνια αποτελούν τον παραδοσιακό τόπο συνάντησης για φίλους για να απολαύσουν υπέροχο φαγητό και κρασί, με πολλή χαρά και γέλια.

Στο Il Bacaro μπορείς να απολαύσεις 'early drinks' επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα κρασιών και cocktails. Μερικές από αυτές τις επιλογές είναι κρασιά όπως Pinot Grigio, Pecorino και Merlot kai φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι αυθεντικές Ιταλικές επιλογές cocktail όπως το Aperol και Strawberry Spritz.     

Στη συνέχεια μπορείς να συνοδεύσεις το ποτό σου με απολαυστικό αυθεντικό ιταλικό φαγητό. Η επιλογές είναι αμέτρητες ξεκινώντας από τα ορεκτικά και καταλήγοντας στα επιδόρπια. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν γνωστές πίτσες όπως η Margarita και η Capricciosa με λαχταριστή mozzarella, prosciutto και μανιτάρια portobello.

Εάν δεν είσαι fan της pizza τότε έχεις την επιλογή ζυμαρικών όπως το Spaghetti Cozze & Camberi που αποτελείται από μύδια, γαρίδες και ντομάτα, και για τους πιο τολμηρούς το Penne Con Fava  & Secchi, με κουκιά, λιαστές ντομάτες και τυρί πεκορίνο.    

Εάν το πιο πάνω μικρό δείγμα του μενού σε έχει κάνει να μην μπορείς να αντισταθείς, τότε θα χαρείς να μάθεις ότι το Il Bacaro σου δίνει πλέον την επιλογή να απόλαυσεις τις γευσεις του από την άνεση του σπιτιού σου μέσω του Deliveryman! Παράγγειλε τώρα εδώ

Loader