Οι «Φοιτητοκαταστάσεις» έρχονται στην οθόνη σου

Οι «Φοιτητοκαταστάσεις» έρχονται στην οθόνη σου

To UNIC σε συνεργασία με την AVANT GARDE παρουσιάζουν τις «Φοιτητοκαταστάσεις», ένα νέο video show 5 επεισοδίων για τη ζωή δύο φοιτητών από Ελλάδα στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι το μεγαλύτερο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο, με περισσότερους από 12,000 φοιτητές, οι οποίοι προέρχονται από 70 και πλέον χώρες! Όλοι μαζί, συνυπάρχουν σ' ένα καινοτόμο και πολυεπίπεδο μαθησιακό περιβάλλον, προηγμένης τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών. 

Κορυφαίος αρωγός αριστείας, τόσο στην εκπαίδευση όσο και την έρευνα, το UNIC (University of Nicosia) πρωτοπορεί και στον τρόπο επικοινωνίας με μελλοντικούς φοιτητές.

Μέσα από την προσωπική ματιά της Δάφνης και του Αλεξάνδρου, δύο φοιτητών από την Ελλάδα που σπουδάζουν στο UNIC, θα έχουμε για παράδειγμα την ευκαιρία να περιηγηθούμε τις επόμενες μέρες στον υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό, νέο κόσμο που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην κυπριακή πρωτεύουσα. 

αφαφαφ

Οι «Φοιτητοκαταστάσεις», όπως ονομάζεται το νέο video show πέντε (5) επεισοδίων που θα εμφανιστεί σύντομα στην οθόνη σου, έχει προετοιμαστεί από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με την AVANT GARDE.

Το κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε διαφορετική θεματολογία:

Episode 1- Γνωριμία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας! 

Episode 2 Προετοιμασία για Σπουδές

Episode 3  Μαθήματα και Τεχνολογία

Episode 4 Εκγύμναση και Αθλητισμός 

Episode 5  Κοινωνική Ζωή και Εκδηλώσεις

Τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη στο facebook page της Avant. 

 

Stay tuned!

Loader