Πανεύκολες πληρωμές με το smartphone μέσω του Apple Pay

Πανεύκολες πληρωμές με το smartphone μέσω του Apple Pay

Αν έχεις iPhone και λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου, σ’ ενδιαφέρει! Big time

Είναι φορές που τα μετρητά εξακολουθούν να αποδεικνύονται χρήσιμα και χρειάζεται να τα έχεις. Aυτές όμως οι φορές στις μέρες μας είναι ελάχιστες! Είναι κάτι σαν το cd player και το fax, εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα ως χαριτωμένα απομεινάρια μιας εποχής που πέρασε, η πραγματική τους όμως χρησιμότητα είναι (ή θα έπρεπε να είναι) από ελάχιστη έως μηδαμινή.

Έτσι και με τα μετρητά λοιπόν, μπορεί να υπάρχουν ακόμα λίγα μέρη που είναι απαραίτητα, όμως σταδιακά θα πρέπει όλοι μας να προσαρμοστούμε στη ψηφιακή εποχή. Θα μπορούσαμε να πούμε, κιόλας, πως η Κύπρος μας κινείται σχετικά αργά στο εν λόγω ζήτημα, καθώς η σχεδόν πλήρης κατάργησή των μετρητών σε χώρες όπως η Βρετανία και η Σουηδία συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια. Για να μην αναφερθούμε καν στον COVID και στην εξαιρετική μείωση του κινδύνου μεταδοσιμότητας του ιού (και πόσων άλλων μικροβίων θα προσθέταμε) όταν αποφεύγεται η χρήση μετρητών.

Η χρήση ωστόσο πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας θεωρείται επίσης old news φίλοι μας. Ζούμε στο 2020! Τα έξυπνά μας κινητά μπορεί να μην έχουν μάθει ακόμη να μας φτιάχνουν καφέ, όπως λέγαμε κάποτε ως αστειάκι, μπορούν όμως να κάνουν πολλά άλλα πράγματα κι ένα απ’ αυτά είναι σαφώς η χρήση τους ως τραπεζική κάρτα.

Εάν, για παράδειγμα, ανήκεις στη σημαντική μερίδα των Κυπρίων πολιτών που α) έχουν iPhone και β) έχουν λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου, καλό είναι να μάθεις πως ήδη... άργησες, αφού η λειτουργία του λεγόμενου Apple Pay στο κινητό σου τηλέφωνο και συγκεκριμένα μέσω της υπηρεσίας Wallet βρίσκεται μόνο μερικά κλικ μακριά.

Kαι μιλάμε χωρίς αμφιβολία για μια life-changing εμπειρία, σκέψου μόνο πόσο ευκολότερη και καλύτερη θα γίνει η καθημερινότητά σου, όταν θα μπορείς να κάνεις τις συναλλαγές σου με το κινητο σου τηλέφωνο, που ούτως η αλλιώς το έχεις συνεχώς μαζί σου.

Το ApplePay είναι εύκολο, είναι ασφαλές, θεωρείται ένας πανεύκολος τρόπος πληρωμής σε καταστήματα και επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιείται για πληρωμές μέσω εφαρμογών στο διαδίκτυο. Όλες ανεξαιρέτως οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες, μπορούν να καταχωρηθούν για το Apple Pay και δεν υπάρχει καμία επιπρόσθετη χρέωση στους πελάτες για εγγραφή και χρήση.

Και εννοείται, πως πληρώνοντας με apple pay και κάρτα της Τράπεζας Κύπρου σε επιχειρήσεις του Σχεδίου Ανταμοιβή, κερδίζεις βαθμούς και την ευκαιρία να διεκδικήσεις μοναδικές εμπειρίες ζωής, στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Μάθε περισσότερα για το πως να διευκολύνεις τη ζωή σου σήμερα από τη σχετική σελίδα της Τράπεζας Κύπρου εδώ

Loader