Smart working από τη British American Tobacco Cyprus

Smart working από τη British American Tobacco Cyprus

Για τους εργαζόμενους με εργασία από το σπίτι και αυξημένες αποδοχές

H British American Tobacco Cyprus, στο πλαίσιο της πολιτικής της για καινοτόμες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού προς όφελος των εργαζομένων και των οικογενειών τους, ανακοίνωσε στους ανθρώπους της ότι για την επόμενη περίοδο, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη μέθοδο Smart Working καθημερινά λόγω των περιορισμών που έχουν τεθεί από την έξαρση του κορωνοϊού.

Η επιλογή για εργασία από το σπίτι ή από όπου αλλού επιθυμεί ο κάθε εργαζόμενος (Smart Working), δεν συνεπάγεται καμία μισθολογική αλλαγή, γίνεται παράλληλα με τις ετήσιες αυξήσεις στις αποδοχές που παρέχει η British American Tobacco στους ανθρώπους της, και έρχεται να προστεθεί και να ενισχύσει τις υπόλοιπες παροχές της εταιρείας προς τους εργαζόμενους, όπως ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα, συνταξιοδοτικό πλάνο, παροχή φαγητού κ.λπ.

Οι εργαζόμενοι της British American Tobacco Cyprus έχουν τη δυνατότητα εργασίας από το σπίτι τους ή από οπουδήποτε αλλού επιθυμούν, με τη χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού που τους παρέχει η εταιρεία και δίνει την επιλογή τηλεργασίας και παράλληλης συνομιλίας, όπου αυτή χρειάζεται, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα χώρο εργασίας χωρίς την απαραίτητη παρουσία στο γραφείο. Παράλληλα, όσοι εργαζόμενοι απασχολούνται σε χώρους εκτός γραφείων έχουν τη δυνατότητα, όποτε χρειάζεται, να εφαρμόζουν ευέλικτο ωράριο εργασίας. 

 

Με το σύστημα αυτό, η εταιρεία διευκολύνει τους ανθρώπους της στην ισορροπία μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, που είναι ιδιαίτερα σημαντική σε περιόδους κρίσεων όπως η τωρινή με την έξαρση του κορωνοϊού. 

 

Παράλληλα, ενισχύοντας έμπρακτα την κυπριακή οικονομία για περισσότερα από 69 χρόνια, η British American Tobacco Cyprus, η οποία αποτελεί τη μοναδική διεθνή εταιρεία του κλάδου με γραφεία στην Κύπρο, στηρίζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού των προϊόντων καπνού, επενδύει εκατομμύρια κάθε χρόνο σε Κύπριους προμηθευτές και τοπικές επιχειρήσεις, ενώ ταυτόχρονα εξαιρετικά σημαντική είναι η συνεισφορά της σε φόρους προς το κυπριακό κράτος.

Σχετικά με την British American Tobacco Cyprus

Η British American Tobacco Cyprus, με παρουσία για περισσότερα από 69 χρόνια στην Κύπρο, έχει ουσιαστική συνεισφορά στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία. Από το 2012, η British American Tobacco Cyprus έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής προϊόντων στην Κύπρο, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει τα τσιγάρα Rothmans, Pall Mall, Lucky Strike, Dunhill, Vogue, Kent, Senior Service καθώς και τα προϊόντα καπνού για στριφτά τσιγάρα Cutters Choice.

Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί 55.000 εργαζομένους και διαθέτει γκάμα με περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε πάνω από 200 αγορές. 

Loader