4+1 απολαυστικές στάσεις στο σεξ για τη νέα χρονιά 

4+1 απολαυστικές στάσεις στο σεξ για τη νέα χρονιά 

Ανανέωσε την ερωτική σου ζωή 

Η νέα χρονιά μπήκε και οι αλλαγές που θα κάνεις θα πρέπει να αφορούν και το σεξ. 

Αν κουράστηκες να κάνεις όλο τα ίδια και θέλεις ανανέωση, πάθος και ζωντάνια στο σεξουαλικό τομέα, τίποτα πρέπει να διαβάσεις πιο κάτω τις συμβουλές που έχουν να σου δώσουν ειδικοί στο είδος. Το ζητούμενο είναι να κάνεις τη διαφορά τη νέα χρονιά και το σεξ να σταματήσει να είναι κάτι συνηθισμένο.  

Καλύτερο σεξ τη νέα χρονιά με αυτές τις στάσεις 

Σε άρθρο του, το AmericanPost.News παρουσιάζει κάποιες από τις στάσεις, που σύμφωνα με sex experts θα γίνουν trend μέσα στο 2022. Ανάμεσά τους συναντάμε κάποιες από τις πιο ριψοκίνδυνες του Kamasutra, αλλά και παραλλαγές κλασικών, δημοφιλών στάσεων. 

Το pogo stick 

Αρχικά, η στάση που η μεγάλη οθόνη λατρεύει να δείχνει και να δείχνει και να ξαναδείχνει. Ο λόγος για το pogo stick ή αλλιώς το γνωστό στα όρθια. Αν έχεις πάνω-κάτω το ίδιο ύψος με τη σύντροφό σου, τότε τη δοκιμάζεις άφοβα. Αν όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά ύψους, τότε σίγουρα αυτός δεν είναι και ο πιο απολαυστικός και εύκολος τρόπος για να κάνετε σεξ. Μπορεί να λειτουργήσει ιδανικά όμως σαν προκαταρκτικό, ως ιδανική στάση για στοματικό σεξ. 

Διάβασε Επίσης: 6+1 λόγοι που βλέπεις εφιάλτες ότι σε απατά το ταίρι σου 

Το κουτάλι 

Από τις πιο τρυφερές στάσεις -εκείνη είναι ξαπλωμένη στο πλάι και εσύ έρχεσαι από πίσω της και την αγκαλιάζεις- που ευνοούν την οικειότητα και το αργό, απολαυστικό σεξ χωρίς βιασύνες και γρήγορες κινήσεις. Ό,τι πρέπει δηλαδή για πρωινό ξύπνημα. 

Η καουμπόισα 

Κλασική στάση με εκείνη να έχει το πάνω χέρι και εσένα να αφήνεσαι στον ρυθμό της. Κάνε την να αισθανθεί όμορφα και να πάρει τον έλεγχο στα χέρια της, ώστε να διευκολύνεις τον οργασμό της. Πρόκειται άλλωστε για μία στάση που τις περισσότερες φορές επιτυγχάνει τη γυναικεία κορύφωση.  

Το ιεραποστολικό αλλιώς 

Συνεχίζουμε σε κλασικά μονοπάτια και περνάμε στην πιο δοκιμασμένη στάση από όλες: το ιεραποστολικό. Μία απολαυστικά διεγερτική παραλλαγή του είναι να της προτείνεις να κλείσει τα πόδια της, αφού μπεις μέσα της.  

Στο τραπέζι ανάποδα 

Όταν έχετε όρεξη για πιο kinky καταστάσεις, αποφύγετε το υπνοδωμάτιο και δοκιμάστε μία διαφορετική εκδοχή του doggy. Παρότρυνέ την να ξαπλώσει μπρούμυτα τον κορμό της στο τραπέζι ή στον πάγκο της κουζίνας και να αφήσει τα πόδια της να κρέμονται. Πρόσφερέ της ένα άκρως αισθησιακό στοματικό σεξ και συνέχισε με το κυρίως πιάτο. 

Πηγή

Loader