Ανακάλυψε τις 5+1 τάσεις στο dating για το 2022 

Ανακάλυψε τις 5+1 τάσεις στο dating για το 2022 

Άλλαξε τη ζωή σου και γνώρισε περισσότερους ανθρώπους 

Το θέμα σχέση είναι κάτι που απασχολεί όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από την ηλικία που έχουν. 

Πλέον στις μέρες μας είναι αρκετά δύσκολο να βρεις και να κάνεις μία μακροχρόνια ή και μη, σχέση. Το 2022 ήρθε και έφερε μαζί του τις έξι τάσεις στο dating που πρέπει να ανακαλύψεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Πιο κάτω ίσως να συναντήσεις και γνώριμους για εσένα τρόπους. 

Νηφάλιο dating 

Μπορεί να ήπιαμε τα κοκτειλάκια μας στην καραντίνα, αλλά δεν ήταν και απαραίτητο όταν μιλούσαμε μέσω dating apps. Αυτή η συνήθεια άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τις ερωτικές εξόδους και είναι τελικά πιο πιθανό να πάμε για φαγητό ή καφέ. Ό,τι πρέπει, ειδικά αν είσαι σε φάση που θέλεις να περιορίσεις το αλκοόλ. 

Οι διστακτικοί 

Η πανδημία έφερε τεράστιες αλλαγές στη ζωή μας και μία εξ αυτών είναι ο φόβος για το(ν) άγνωστο. Ένα μεγάλο ποσοστό των singles διστάζει ή αδιαφορεί για τις σχέσεις επειδή δεν νιώθει γενική ασφάλεια και αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει και το 2022. Ο καθένας ακολουθεί τους δικούς του χρόνους και δεν υπάρχει λόγος να πιέζουμε τους εαυτούς μας. 

Διάβασε Επίσης: 4+1 απολαυστικές στάσεις στο σεξ για τη νέα χρονιά 

Εφαρμογές για όλες τις ηλικίες 

Τα dating apps δεν απευθύνονται μόνο σε όσους διανύουν τη δεκαετία των 20 και ήρθε η ώρα να το καταλάβουμε. Μπορείς να είσαι 30,40, 50 και βάλε και να αναζητάς τον μεγάλο έρωτα. Οι εφαρμογές Silver Singles, OurTime και SeniorMarch δείχνουν ότι το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ηλικιών έχει επεκταθεί. 

Περήφανοι singles 

Αν και το να είσαι single, είναι το αντίθετο του dating, στην πραγματικότητα σημαίνει ένα πράγμα. Ότι η πανδημία δημιούργησε νέα δεδομένα στον τρόπο που σκεφτόμαστε για τις σχέσεις και δεν είμαστε να διατεθειμένοι να κάνουμε κάτι με τον οποιονδήποτε. Θέλουμε να βρούμε έναν σύντροφο που να είναι ιδιαίτερος, να επικοινωνούμε βαθιά και να ταιριάζουμε σε πολλά επίπεδα. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε singles για πολύ καιρό. 

Ναι στη συναισθηματική νοημοσύνη 

Φέτος καταλάβαμε όλοι ότι το σημαντικότερο όλων είναι το να είσαι ανοιχτόμυαλος, να αποδέχεσαι τον άλλον για αυτό που είναι και να ξέρεις να επικοινωνείς. Κοινώς, το dating απέκτησε περισσότερη ουσία. 

Το αργό dating 

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες στο πόσο γρήγορα θα βγεις ή θα κάνεις σεξ με κάποιον που σου αρέσει, αλλά ο φόβος της πανδημίας μας δημιούργησε ένα άγχος και μας οδήγησε στο να δίνουμε περισσότερο χρόνο στις νέες γνωριμίες, πράγμα που το λες απόλυτα λογικό. Το casual sex υπάρχει αλλά δεν είναι το ίδιο εύκολο για όλους, ειδικά σε εποχή πανδημίας. 

Πηγή

Loader