Έρευνα από τη Βραζιλία αποκαλύπτει τις πιο επίφοβες στάσεις στο sex

Έρευνα από τη Βραζιλία αποκαλύπτει τις πιο επίφοβες στάσεις στο sex

Οι περισσότερες γίνονται σε εξωσυζυγικό sex

Το sex το απολαμβάνουμε όλοι, το θέμα είναι να γίνεται με ασφάλεια και προσεκτικά για να αποφευχθούν τυχών ατυχήματα.

Έρευνα που πραγματοποίησε η Βραζιλία για την Daily Star, αποκαλύπτει τις πιο επικίνδυνες στάσεις στο sex. Αρκετές που βρίσκονται στη λίστα ίσως σε ξαφνιάσουν.

Η καουμπόισσα σε ξαπλωτό

Σου φαίνεται άβολη στάση; Ίσως φταίει το ότι όντως είναι. Το γεγονός ότι εκείνη γέρνει προς τα πίσω, ενώ είναι από πάνω, κάνει το πέος σου να παίρνει μία πολύ λάθος κλίση, η οποία μπορεί να προκαλέσει ακόμη και μόνιμη κύρτωση κάθε φορά που ερεθίζεσαι.

Στα τέσσερα

Κι όμως, μιλάμε για την στάση που αποτελεί όχι μόνο μία από τις πιο κλασσικές αλλά και την πιο αγαπημένη και ταυτόχρονα πιο μισητή της Αμερικής, που ευθύνεται για το 29% των καταγμάτων πέους.

Διάβασε Επίσης: Τελικά το βάρος παίζει ή όχι ρόλο στο sex 

Το pogo stick

Την έχεις πιθανότατα δει και μάθει από το πορνό όπου ο τύπος κάνει σεξ με την κοπέλα στα όρθια ενώ εκείνη έχει τυλίξει γύρω του τα πόδια της, ή αλλιώς η «Ακατόρθωτη Στάση Για Τους Ανθρώπους Με Φυσιολογικές Αναλογίες». Εκτός του ότι στην πραγματικότητα δεν είναι όσο σέξι φαίνεται, μπορεί να κάνει μεγάλο κακό στη μέση σου με αποτέλεσμα να την ρίξεις κάτω.

Εκείνη από πάνω

Η συγκεκριμένη στάση ευθύνεται για το 50% των καταγμάτων πέους, κυρίως επειδή σε αυτή τη θέση η παρτενέρ σου δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση και τη δύναμη που ασκεί πάνω του.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader