Ανακοίνωση ΓεΣΥ: Δεν καλύπτεται η υπερφαγία*

Ανακοίνωση ΓεΣΥ: Δεν καλύπτεται η υπερφαγία*

Ανακοίνωση ΓεΣΥ: Δεν καλύπτεται η υπερφαγία*
Με αφορμή εορτασμούς Δεκαπενταυγούστου

Δεκαπενταύγουστος έφτασε και όπως κάθε χρόνο, οι φουκούδες θα ανάψουν από νωρίς για να υποδεχτούν διαφόρων ειδών κρεατικά και άλλα λιπαρά, ούτως ώστε να γιορταστεί με τις δέουσες τιμές η κοίμηση της Θεοτόκου.

Αν και η μέρα είναι αργία, οι αρμόδιοι συμπολίτες μας στο ΓΕΣΥ εργάζονται ακούραστα και κανονικά, σήμερα το πρωί ωστόσο με μια λιτή ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του γενικού συστήματος υγείας ανακοίνωσαν ένα έκτακτο νέο:

"Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους εγγεγραμένους πολίτες στο ΓΕΣΥ, ότι ενόψει του Δεκαπενταυγούστου, δεν καλύπτουμε τους ασφαλισμένους σε ό,τι αφορά σε θέματα υπερφαγίας σούβλας και λοιπών λιπαρών.

Καλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς την ποσότητα που αντέχει το στομάχι τους, καθότι τόσο τα δημόσια νοσοκομεία, όσο και οι ιδιώτες γιατροί που έχουν καταχωρηθεί στο ΓΕΣΥ, έχουν λάβει αυστηρές οδηγίες να μην προσφέρουν υπηρεσίες στους συνήθεις λαίμαργους ασθενείς.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, μέρες που είναι, ότι σύμφωνα με τις δέκα εντολές της Βίβλου, η λαιμαργία είναι το δεύτερο από τα δέκα αμαρτήματα. Μετά από παρότρυνση λοιπόν και του Αρχιεπισκοπου Κύπρου Χρυσόστομου, θα είμαστε αυστηροί και θα αφήσουμε τους λαίμαργους πολίτες στο έλεος της μοίρας τους."

Με ρέγουλα λοιπόν τα κοψίδια και οι μιλλουδες και καλόν πάσκαν να φτάσομεν!


*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


Loader