Ανακοινώθηκε πρόθεση για ίδρυση Κόμματος Κρεατοφάγων Κύπρου

Ανακοινώθηκε πρόθεση για ίδρυση Κόμματος Κρεατοφάγων Κύπρου

Ανακοινώθηκε πρόθεση για ίδρυση Κόμματος Κρεατοφάγων Κύπρου
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Είδηση - βόμβα μας επιφύλασσε ανήμερα Καθαράς Δευτέρας ο χορτοφαγικός συντάκτης της AVANT GARDE, αφού σύμφωνα με αποκλειστικό του ρεπορτάζ, οργανωμένοι κρεατοφάγοι ανακοινώνουν από σήμερα και επίσημα την πρόθεσή τους να καταθέσουν στη βουλή αίτηση για την ίδρυση του Κόμματος Κρεατοφάγων Κύπρου.

Όπως μεταδίδει μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα στα μάτια του ο χορτοφαγικός μας συντάκτης (που τελευταία προσπαθεί ο κακομοίρης να καταργήσει και τα χόρτα και να το γυρίσει σε φρουτέριαν) το ποτήρι που ξεχείλισε, σύμφωνα με τους οργανωμένους Κύπριους κρεατοφάγους, ήταν η φετινή ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου, ανήμερα Τσικνοπέμπτης, που προέτρεπε στην κατάργηση της δημοφιλούς γιορτής και στην ιερόσυλη (σύμφωνα με τους κρεατοφάγους) μετατροπή της σε Veggie Πέμπτη.

ΔΙΑΒΑΣΕ: Σε Veggie Πέμπτη και όχι Τσικνοπέμπτη μας καλεί το Κόμμα τα Ζώα Κύπρου

Αποκλειστικές δηλώσεις έχουμε εξασφαλίσει από τον κύριο Αδάμο Αιπαυλίτη, ενεργό στέλεχος στο εκκολαπτόμενο κίνημα.

Το πλάσμα αν μεν φάει λιο κρέας εν χορτάνει ολάν

«Ούλα τζαι ούλα ρε παιθκιά, σατσίν, την Τσικνοπέμπτη να καταργήσουμε, μα για όνομα ρε. Στο κάτω - κάτω, ο καθένας ό,τι θέλει κάμνει έσσω του. Αγαπούμε τζαι εμείς τα κτηνά τζαι εγλέπουμεν τα αλλά οι τζι έτσι ρε κουμπάρε! Το πλάσμα αν μεν φάει λιο κρέας εν χορτάνει ολάν. Γι’ αυτό τζαι εμείς αποφασίσαμε να ιδρύσουμε το δικό μας κόμμα για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των κρεατοφάγων σε ούλη την Κύπρο. Εθέλαμε επίτηδες να το ανακοινώσουμε Καθαρά Δευτέρα για να τους κάμουμε να νιώσουσιν όπως ενιώσαμε τζαι εμείς την Τσικνοπέμπτη. Ε ναι ρε φίλε αφού προτείνεις μου να μεν σύρω το συκωτάκι τζαι το σουβλούι μου πας τα κάρβουνα ημέραν Τσικνοπέμπτη εννα σου προτείνω τζαι εγώ να μεν φάεις χορταρικό Καθαρά Δευτέρα τζαι να φάεις κρέας αθεόφοβα».

Μόνιμος κάτοικος Σωτήρας Αμμοχώστου και ισιωτής αυτοκινήτων στο επάγγελμα, ο κύριος Αδάμος δεν είναι άγνωστος ανάμεσα στους οργανωμένους κρεατόφιλους, αφού στο παρελθόν υπήρξε μπροστάρης στον ακτιβιστικό αγώνα των οργανωμένων κυνηγών, όπου είχαν πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Παραλίμνι υπέρ της άρσης της απαγόρευσης για το κυνήγι των αμπελοπουλιών.

«Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως εμείς δεν κρίνουμε τους ανθρώπους που θέλουσιν να κόψουσιν το κρέας και τα λοιπά. Εν ημπορούμε όμως να καθούμαστιν άλλον με τα σιέρκα σταυρωμένα, πρέπει να υπερασπιστούμε τζαι εμείς τα συμφέροντα τζαι τα δικαιώματα μας. Μην ξεχνάτε πως εσιει πολλές οικογένειες που φκάλουν μεροκάματο που την κτηνοτροφία, άσε που όπως πάσιν εννά μας απαγορέψουν το κρέας μιαν τζαι έξω. Θέλουμε να διαμηνύσουμε πως έχουμε τζαι εμείς δικαιώματα, ενεν αμαρτία να τρώεις κρέας ολάν, η πρωτείνη εν απαραίτητο συστατικό για τον άνθρωπον τζαι το σημαντικότερο, στην Κύπρο εν η παράδοση τζαι η ιστορία μας. Αλλού ότι θέλουν ας κάμουσιν».

Η πρόθεση των οργανωμένων πολιτών για ίδρυση κόμματος αναμένεται να κατατεθεί εντός της εβδομάδας που μπαίνει. Να σημειωθεί πως έχουν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερες από δεκαεπτά χιλιάδες υπογραφές υπέρ της δημιουργίας κινήματος που θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα των κρεατοφάγων και των φίλων τους. Όπως πάντοτε, η AVANT GARDE θα βρίσκεται δίπλα σε όλα τα κινηματικά φαινόμενα της χώρας Κύπρου και θα σας ενημερώνει έγκυρα, έγκαιρα και αντικειμενικά και γι’ αυτό το πρωτοφανές πλην όμως σεβαστό για την ύπαρξή του γεγονός.


To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.


Loader