Οι άνθρωποι του μέλλοντος θα αναγνωρίζουν τη σειρά Βουράτε Γειτόνοι*

Οι άνθρωποι του μέλλοντος θα αναγνωρίζουν τη σειρά Βουράτε Γειτόνοι*

Οι άνθρωποι του μέλλοντος θα αναγνωρίζουν τη σειρά Βουράτε Γειτόνοι*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μετά από πολυάριθμες έρευνες που έχουν διεξαχθεί από δεκατρία έγκυρα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έχει εξαχθεί το συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι του μέλλοντος θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τη σειρά Βουράτε Γειτόνοι ακόμα κι αν καταστραφούν με οιονδήποτε τρόπο όλες οι τηλεοπτικές ή άλλες αναφορές που υπάρχουν.

Μετά τις 893 τηλεοπτικές επαναλήψεις από γνωστό κυπριακό κανάλι, εξ όσων δείχνει η έρευνα, η σειρά Βουράτε Γειτόνοι, είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι έχει περάσει επίσημα στο DNA των Κυπρίων χωρίς καμία αμφισβήτηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κληρονομικότητα είναι θεμελιώδης μηχανισμός της βιολογικής εξέλιξης, καθώς χάρη σε αυτή τα χαρακτηριστικά των ειδών μεταδίδονται στους απογόνους τους σε βάθος χρόνου.

Ιδού η επιστημονική απόδειξη όπου μπορείτε να διακρίνετε τον Μάππουρο στην φωτογραφία

Λαμβάνοντας υπόψη τους μικτούς γάμους και μετά από μαθηματικές προβλέψεις, εξ όσων φαίνεται η σειρά Βουράτε Γειτόνοι θα μεταβιβάζεται ως ιδέα από γονέα σε απόγονο σε όλη την επικράτεια του πλανήτη Γη.

Σε δηλώσεις τους, οι συντελεστές της σειράς δήλωσαν αποκλειστικά στην Avant Garde ότι τους χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι με την συμμετοχή τους αυτή (και τις τηλεοπτικές επαναλήψεις των επαναλήψεων) θα μείνουν στην Ιστορία στον αιώνα τον άπαντα.

Ευχόμαστε στο τηλεοπτικό κανάλι που θα μεταδώσει 894η φορά σε επανάληψη φέτος του Γειτόνους να τα χιλιάσει και να συνεχίσει η βιολογική αλυσίδα να βουρά για να βουρήσουμε.

* Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Σπάνιος κυπριακός γάμος με ένα κουμπάρο και μία κουμέρα Σάββατο ημέρα*

Loader