Από τενοντίτιδα πάσχουν ανώτατα στελέχη του ΔΗΚΟ

Από τενοντίτιδα πάσχουν ανώτατα στελέχη του ΔΗΚΟ

Από τενοντίτιδα πάσχουν ανώτατα στελέχη του ΔΗΚΟ
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Σε τραγική, εξ όσων φαίνεται, κατάσταση βρίσκονται ανώτατα στελέχη του ΔΗΚΟ τα οποία, όπως μας έχουν ενημερώσει οι θεράποντες ιατροί τους πάσχουν από οξεία τενοντίτιδα.

Λόγω των πρόσφατων και ακατάπαυστων διεργασιών στο Δημοκρατικό Κόμμα και με τους μύες τους να δουλεύουν υπερωρίες διαγράφοντας αβέρτα κόσμο και κοσμάκη, τα στελέχη δημιούργησαν φλεγμονές στους τένοντες των χεριών τους.

Σχολιάζοντας την είδηση, στελέχη από το άλλο ΔΗΚΟ φαίνεται να απέστειλαν φαξ στο Κόμμα διευκρίζοντας με τρόπο πολιτικά διπλωματικό πως οι πόνοι της τενοντίτιδας επιδεινώνονται εάν η βλάβη προχωρήσει λόγω της συνεχιζόμενης χρήσης της άρθρωσης, αφήνοντας υπόνοιες για τις διαγραφές που αναμένονται να ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με μαρτυρία ανώτατου στελέχους που δεν επιθυμεί να αποκαλύψει την ταυτότητά του και εμφανίστηκε για συνέντευξη στα γραφεία μας χλωμός και καταβεβλημένος, αρκετά από τα στελέχη -που έμειναν στο ΔΗΚΟ- σκέφτονται να αναθεωρήσουν την διαγραφή πρώην μέλους τους, Ιατρού στο επάγγελμα, έτσι ώστε να αναλάβει: τον υπέρηχο μαλακών μορίων, την μαγνητική τομογραφία και τις μικροβιολογικές εξετάσεις προς ανίχνευση ασθενειών που συνδέονται με την τενοντίτιδα. Κινήσεις που απαιτούνται για να θεραπευτεί το πρόβλημα που έχουν παρουσιάσει.

Έπειτα, μπορούν να τον ξαναδιαγράψουν.

Το ρεπορτάζ παρακολουθεί, πέραν του δηκοϊκού μας συντάκτη, και ειδικός τενοντιτιδολόγος συνεργάτης της εφημερίδος μας.

*Το πιο πάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Περισσότερα Λαφαζαnews εδώ.

Loader