Εν έχω βύσμα. Πάω έφεδρος έστω τζαι με το στανιό*

Εν έχω βύσμα. Πάω έφεδρος έστω τζαι με το στανιό*

Εν έχω βύσμα. Πάω έφεδρος έστω τζαι με το στανιό*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring.

Συγκλονιστική μαρτυρία έχει εξασφαλίσει η εφημερίς μας, πάντα κοντά στην επικαιρότητα, από έφεδρο με α$Χi%(@.

Μετά την σοκαριστική (sic!) είδηση που είδε το φως της δημοσιότητος, ότι δηλαδή συγγενείς βουλευτών και «αιώνιοι φοιτητές» δεν πάνε έφεδροι, αλλά και τον συγκλονισμό που προκάλεσε στην κοινή γνώμη, εξασφαλίσαμε μαρτυρία από 42άχρονο έφεδρο.

Ο Λεανδρής από το Ακάκι Λεμεσού, μηχανικός στο επάγγελμα, μίλησε στο voice recorder του iPhone μας και τοποθετήθηκε επί του θέματος:


Λεανδρή, έφεδρε, τι έχεις να δηλώσεις για τον μικρό χαμό που εξελίσσεται αυτές τις μέρες στο νησί μας;


Ε φίλε, τι να σου πω. Άδρωπος που έκαμε νέος στο Τρόοδος τζαι εθώρεν τον κάθε πουστόνεο ερωτευμένο, που έκαμνε να δει την γκόμενα του μήνες, να κάμνει ερωτική εξομολόγηση του φοριαμού, αντιλαμβάνεσαι πως εν εμπορούσα να ξαπολύσω κοντά του την ασφάλεια της πατρίδας.

Ε φίλε, γι’ αυτόν την ετίμησα με την εφεδρεία μου, ρε φίλε. Με ΦΑΠ με τίποτε εν εκαρτέρουν. Βύσμα εν έχω. Πάω έφεδρος έστω τζαι με το στανιό μου, έστω για τζείνην την πίττα τα σουβλάκια που καθούμαστε τζαι τρώμε με τους σειράες μου.

Ε φίλε, ανέχουμαι τζείνες τες χτιτζιόν τες ττόζι τις αρβύλες που εφόρουν που τα 18 μου τζαι πάω. Μαζί με τους σειράες τζαι κάτι μιτσιούς που τωρά τους εσυνάξαν, καθούμαστεν τζαι θωρούμεν τον Πενταδάκτυλο. Έτσι, όπως τον θωρεί τζαι ο Πελεκάνος που το Σαρβάιβο αλλά που άλλη σκοπιά (διπλής ανάγνωσης).

Ε φίλε, σαράντα τζαι κάτι γρονών άνθρωπος, που το σμολ με την σκεμπέ σήμερα έφτασα έξτρα λάρζτ, τζαι μπίουμε τζείνη την λυμένη στολή τζαι πάω. Κουβαλώ τζαι την πατανία με τούτα τα ακάρεα που τα εμάθαμε που τον Τσουρούλη. Με βροσιές και με πυράες, εγιώ δηλώνω παρών.

Ε φίλε, εγιώ δηλώνω παρών τζαι είμαι τζιαμέ. Να λαλώ του κάθε αρφά έφεδρου, που μόλις ήρτεν που τες σπουδές του ιμίσς, να σάσει τα μπατζάκια του, "Να ακκάνουν, ρε, πας το άρβυλο", να μεν καταλάβει, γιατί τρία γρόνια στην Αγγλία τσάρτε ακκάουτιν εξίασεν ιμισς.

Ε φίλε, εν ξέρω τι λαλούν τούτα ούλλα τα γιούθκια του καθενού που εν πάσιν έφεδροι τζαι ήντα γείωμα τους κάμνει ο κάθε κομματοτζιύρης τους τζαι τακκώνουν τα αλλά εγιώ εννά πιέννω να φκάλω νούμερο μες τα ακάμωτα, με ανοιχτά τα οδοφράγματα απέναντι, θα πίννω την πόκα μου, θα τρώω την τασιηνόπιττα μου παρέα με τον κάθε ψύχα στο καψιμί τζαι εννά υπηρετήσω την Κύπρο μας σιόρ.

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Loader