Κιτρινωποί εξωγήινοι προσγειώθηκαν το πρωί στην Κερύνεια*

Κιτρινωποί εξωγήινοι προσγειώθηκαν το πρωί στην Κερύνεια*

Κιτρινωποί εξωγήινοι προσγειώθηκαν το πρωί στην Κερύνεια*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Εντασούλα προκλήθηκε τα ξημερώματα σε προάστιο της Κερύνειας, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, κιτρινωποί εξωγήινοι από τον πλανήτη Kepler 452b προσγειώθηκαν με το πρασινομπλέ τους UFO στην αυλή δημοτικού σχολείου.

Σύμφωνα με τον δικοινοτικό μας συντάκτη, οι εξωγήινοι έχουν αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά με τους ανθρώπους είναι ωστόσο αρκετά πιο κίτρινοι, πιο μεγαλόσωμοι, φορούν κάτι σαν σιδερένιες στολές και ομοιάζουν εξαιρετικά με Anunnaki. Yπενθυμίζεται πως στη σουμεριακή μυθολογία, Ανουνάκι είναι είτε συλλογικό όνομα για τους θεούς του ουρανού και της γης είτε σε άλλες περιπτώσεις μόνο για τους θεούς του κάτω κόσμου (ιδίως από το δεύτερο μισό της δεύτερης χιλιετίας). Το όνομα τους σημαίνει οι απόγονοι του βασιλιά του Ουρανού Ανού.

Ποιοι είναι λοιπόν οι Ανουνάκι και γιατί μπορεί να επέστρεψαν;

Σύμφωνα με συνεπαρμένους συνωμοσιολόγους, οι πιο ζωντανές αναμνήσεις των δραστηριοτήτων των Ανουνάκι στη Γη προέρχονται από τα συναρπαστικά κείμενα της μυθολογίας της Βαβυλώνας και της Σουμερίας . Αυτά τα κείμενα εξηγούν ότι τα όντα που είναι γνωστά ως Ανουνάκι και που για τους αρχαίους θεωρούνται ότι ήταν θεοί, ήρθαν από τον Ουρανό στη Γη για να εκμεταλλευτούν τα τεράστια αποθέματα χρυσού του πλανήτη μας γιατί τον χρειαζόντουσαν για να προστατεύσουν τη δική τους ατμόσφαιρα στο δικό τους πλανήτη .


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ Ο,ΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ AVANT GARDE


Λέγεται, σύμφωνα με τον συνωμοσιολογικό αφήγημα, πως οι Ανουνάκι δημιούργησαν πειραματικές νέες φυλες στη γη κάνοντας επεμβάσεις στο DNA των ειδών που βρήκαν. Έφτιαξαν έτσι μια δευτερεύουσα απ’ αυτούς φυλή, που έμοιαζε με τον άνθρωπο, ώστε να τους κάνουν εργάτες που θα δουλεύουν στα νέα χρυσά ορυχεία στη γη. Οι άνθρωποι προορίζονταν να λειτουργούν ως υπήκοοι που θα δούλευαν για λογαριασμό των υπερασπιστών θεων τους ανάγκη χωρίς ποτέ να επαναστατουν .

Ωστόσο, αυτό δεν είχε επιτυχία και δεν πέρασε καιρός ώστε οι πρώτοι άνθρωποι να εξεγερθούν. Σε απάντηση οι ηγέτες της εξωγήινης φυλής επέλεξαν να πνίξουν όλους τους ανθρώπους κι αυτό, λέγεται, αντικατοπρίζεται με τις γνωστές θεωρίες για κατακλυσμικές καταστροφές, τον Νώε κ.ο.κ. Παρά τάυτα, οι Ανουνάκι δεν κατάφεραν να εξαλείψουν το ανθρώπινο είδος εντελώς και ο homo sapiens, που αποτελεί υβρίδιο μεταξύ πιθήκου και Anunnaki, συνέχισε να αναπτύσσεται και να πολλαπλασιαζεται.

Είναι λοιπόν η επιστροφή των Ανουνάκι που συνέβη σήμερα το πρωί στην Κερύνεια;

Μπορεί. Σε κάθε περίπτωση, ευτυχώς αυτό συμβαίνει στα κατεχόμενα, συνεπώς, όπως με τον πρόσφατο πύραυλο, εμάς δεν μας αφορά και δεν μας ενδιαφέρει και πολύ. Καλά να είμαστε. Εμείς.

* Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κερύνεια


Loader