Το 2020 η Λευκωσία θα αποκτήσει τη δική της παραλία*

Το 2020 η Λευκωσία θα αποκτήσει τη δική της παραλία*

Το 2020 η Λευκωσία θα αποκτήσει τη δική της παραλία*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Ένα όμορφο πρωινό ξημέρωσε για τους δημότες της Λευκωσίας αφού σε πρωινές του δηλώσεις ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης επιβεβαίωσε την πληροφορία που θέλει τον Δήμο να αποκτά το 2020 τη δική του παραλία.

Σε ειδικό μνημόνιο συνεργασίας που έχει υπογραφεί με τον Δήμο Παρισίων, στη Λευκωσία και συγκεκριμένα σε κοντινή απόσταση από την Πλατεία Ελευθερίας θα στηθεί παραλία αντίστοιχη των Paris Plages. Πέραν της παραλίας θα διοργανώνονται και αντίστοιχες εκδηλώσεις και θαλάσσιες δραστηριότητες όπως αυτές που λαμβάνουν χώραν στα Georges Pompidou, Berges de Seine rive gauche κ.ά.

Η παραλία της Λευκωσίας θα στηθεί περιμετρικά του συντριβανιού του ΟΧΙ και θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους δημότες μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιωρκάτζης ανακοινώνοντας παράλληλα και την επωνυμία Nicosie Plage η οποία και θα χρησιμοποιείται για το εν λόγω πρότζεκτ.

Όπως ενημερωνόμαστε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, περιμετρικά του συντριβανιού θα εγκατασταθεί ψιλή άμμος, ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Το όλο πρότζεκτ αναμένεται να προσελκύσει περί των 200,000 επισκεπτών μέχρι και το 2021.

Η Avant Garde θα παρακολουθεί την κατασκευαστική εξέλιξη της παραλίας της Λευκωσίας και θα σας ενημερώνει.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ (ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ):

Το 2020 η Λεμεσός θα έχει καζίνο

Loader