10 Jun 2018

Μεσήλικας Κύπρια από Λευκωσία δεν είπε ακόμα «υγρασία»*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Δεκάξι αναπάντητες κλήσεις στο κινητό, αμέτρητα notifications στο messenger και συνεχείς, απροειδοποίητες επισκέψεις από φίλους και συγγενείς που πανικοβλημένουν ζητούν να μάθουν τι έγινε, δέχεται, σύμφωνα με τον συντάκτη καλοκαιριού, παραλιών και δημοσίου συμφέροντος, ιθαγενής μεσήλικας Ελληνοκύπρια, μόνιμη κάτοικος Αγλαντζιάς, η οποία, μεσούντος του πρώτου ισχυρού καύσωνα του καλοκαιριού, φέρεται να μην έχει ακόμα ξεστομίσει με το προβλεπόμενο βαριαναστέναγμα τη λέξη «υγρασία».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πάντοτε πληροφορίες της AVANT GARDE, πρόκειται δίχως αμφιβολία για γυναίκα μέσης ηλικίας και όχι έφηβη η εικοσάχρονη, που λόγω νεαρού της ηλικίας θα μπορούσε αιτιολογημένα να μην έχει ακόμα ξεστομίσει τη φοβερή λέξη - μίασμα. Τη στιγμή μάλιστα που γράφονται αυτές οι γραμμές, προστίθεται στο ρεπορτάζ, η μεσήλικας βρίσκεται στο εξοχικό της στην περιοχή Κάππαρης ενώ προχθές Παρασκευή, και ενόσω ο καύσωνας βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη, είχε μεταβεί για επαγγελματικούς της λόγους στις πόλεις της Λεμεσού και της Λάρνακος, περνώντας κιόλας χρόνο εκτός A/C και αυτοκινήτου.

Ούτε και μία στιγμή, ακόμη και κατά την πολύωρη παραμονή της στις παραθαλάσσιες πόλεις, δεν φέρεται να ξεστόμισε τη λέξη, μεταδίδει συγκλονισμένος ο συντάκτης καλοκαιριού.

Αντιθέτως, προστίθεται στο ρεπορτάζ, τόσο σήμερα το πρωί όσο και χθες, Σάββατο, θεάθηκε να απολαμβάνει ξέγνοιαστη το μπάνιο της στη θάλασσα του Πρωταρά, με πλήρη θετική διάθεση και γεμάτη όρεξη για κολύμπι, περίπατο και κουβέντες αισιόδοξες.

«Τι όμορφο που είναι το κυπριακό καλοκαίρι!» δήλωσε πριν από λίγο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε μαζί του στον συντάκτη καλοκαιριού της AVANT GARDE, ο οποίος ασυγκράτητος γαρ δεν άντεξε και επιχείρησε να μάθει ευθέως τι ακριβώς συνέβη και η εν λόγω 58χρονη δεν τα έχει ακόμη «παίξει» με την υγρασία, δεν αναστενάζει για χιλιοστή φορά με τον καύσωνα και μάλιστα έχει να πει κουβέντα θετική για το κυπριακό καλοκαίρι.

«Είναι τόσα πολλά και περισσότερα τα οφέλη που αποκομίζει κανείς περνώντας μια μέρα καλοκαιρινή δίπλα στην λατρεμένη θάλασσα του Πρωταρά, που νομίζω πως η υγρασία ίσως να πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να μας απασχολεί. Η αναζωογόνηση που προσφέρει το υπέροχο θαλασσινό νερό, ο ήλιος, οι ξέγνοιαστες εικόνες, η δροσιά του λίβα αργά το δειλινό! Προσωπικά δεν νοιώθω καν τη υγρασία!» διευκρίνισε η μεσήλικας Αγλαντζιώτισσα αποδεικνύοντας με εκπληκτικό τρόπο και για πρώτη φορά στα παγκύπρια χρονικά πως, όπως τελικά ο έρωτας, παρομοίως κι η υγρασία, τα χρόνια ηλικίας και την καταγωγή δεν τα κοιτούν!

*Το πιο πάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Δες κι αυτά

Λαφαζαnews