10 Jan 2018

Γνωστός life coach από τη Λευκωσία δεν δημοσίευσε ούτε ένα inspirational καλωσόρισμα για το 2018

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring.

Θορυβημένοι είναι οι 2,556 φίλοι στο Facebook και οι 3,454 ακόλουθοι στο Instagram πολύ γνωστού inspirational coach από τη Λευκωσία, καθότι έντονες είναι οι ανησυχίες που διατυπώνονται, δημόσια πια, για τον επαγγελματισμό του καθώς και για τα personal development προσόντα του.

Τα πρώτα περίεργα σημάδια άρχισαν να εμφανίζονται στη διαδικτυακή οθόνη των ακολούθων τη δεύτερη μέρα του νέου έτους, όταν νωρίς το πρωί στους προσωπικούς λογαριασμούς του coach δεν είχε εμφανιστεί ούτε και μια inspirational ανάρτηση για την καλή χρονιά με hashtag #letsdothis.

«Σκεφτήκαμε πως ο coach πιθανό να βρισκόταν σ’ ένα εξωτικό νησί στις Βαλεαρίδες Νήσους ή στις Μπαχάμες υποδεχόμενος τη νέα χρονιά πίνοντας σαμπάνιες και απολαμβάνοντας χαλαρωτικό τζακούζι με το νέο του αμόρε», δηλώνει συντετριμμένος στον enterpreneurial συντάκτη της ιστοσελίδος μας πρώην πια πελάτης του από τη Λάρνακα.

Οι μέρες ωστόσο πέρασαν, σήμερα έχουμε 10 Ιανουαρίου και ο coach όχι μόνο δεν έχει ακόμα δημοσιεύσει τίποτα ενθαρρυντικό για να μας μπει η χρονιά καλά και με έμπνευση αλλά αντιθέτως, οι τρεις αναρτήσεις που έχει κάνει ήταν εντελώς άσχετες με το personal development, συμπληρώνει σε περισσότερο θυμωμένο τόνο ακόλουθός του στο Facebook.

«Η μια ήταν μια είδηση για τον Τραμπ τζαι την Ιερουσαλήμ μίσιημου τζαι οι άλλες θκιο ήταν για τις κακές συνθήκες υγιεινής μες το γενικό νοσοκομείο της Λευκωσίας. Μα ήνταμπου τούτος ούλος ο αρνητισμός ολάν, πώς θα συνεχίσω να ζιω εγώ με ελπίδα τζαι για το καλύτερο αύριο που εξαρτάται που τα σιέρκα μου;»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του entepreneurial συντάκτη μας, o εν λόγω coach, ο οποίος επισήμως συστήνεται ως Public Inspirational Speaker and Private Coach for Individuals με το πρωτότυπο προσωπικό tagline Speak For Success θεωρούνταν από τους πιο πετυχημένους στον τομέα του στην Κύπρο.

Σε όλα ανεξαιρέτως τα vlogs του, που ανέβαζε ανελλιπώς κάθε εβδομάδα, ο coach ήταν χαμογελαστός, θετικός και powerful και ιδιαίτερη έμφαση έδινε πάντοτε στο πώς όλοι μας μπορούμε με πολύ εύκολο τρόπο να αυξήσουμε κατακόρυφα το εισόδημά μας δουλεύοντας από το σπίτι και κάνοντας γραφείο μας τον υπολογιστή μας. Σε κάθε του ανάρτηση χρησιμοποιούσε πάντοτε δημιουργικά hashtags όπως #manifest #manifestation #believe #followyourpassion και #gratitude.

μέσω εντελώς out of the box, όπως τις ονόμαζε, παρουσιάσεων ο coach εισέπραττε 500 ευρώ τη φορά

Με βάση στοιχεία που προκύπτουν από τη φορολογική του δήλωση, υπολογίζεται ότι μεσούσης της κρίσης ο coach είχε κατορθώσει να προσελκύσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2, 123,003 ευρώ σε ακαθάριστο εισόδημα ετησίως. Σε αυτό φαίνεται να συνέβαλαν σημαντικά τα προσωπικά sessions μίας ώρας, όπου μέσω εντελώς out of the box παρουσιάσεων, όπως τις ονομάτιζε ο ίδιος, ο VIP coach εισέπραττε 500 ευρώ τη φορά.

Σύμφωνα ωστόσο με ασφαλείς πληροφορίες του enterpreneurial συντάκτη μας, σημαντική μερίδα των ακολούθων του coach έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τους δικηγόρους τους και επεξεργάζονται την υποβολή νομικών μέτρων εναντίον του, μιας και μετά την ολοκλήρωση των δέκα προσωπικών sessions μαζί του και την αντίστοιχη κατάθεση 5000 ευρώ στον λογαριασμό του, δεν έχουν ακόμη δει το εισόδημά τους να αυξάνεται, ούτε και έχουν γίνει οι Go-to Experts στον τομέα τους. Μερικοί μάλιστα εξ αυτών έχουν απολέσει και την εργασία που είχαν.

Eίχα αλλάξει τζαι τον τρόπο σκέψης μου τζαι ούλα

«Μετά το έβδομο προσωπικό session και την κατάθεση ακόμη 500 ευρώ είχα αρχίσει να δυσανασχετώ μιας και δεν είχα ακόμη προσελκύσει ούτε και έναν πελάτη περισσότερο. Eίχα αλλάξει τζαι τον τρόπο σκέψης μου τζαι ούλα. Σκέφτηκα να κάμω ακόμα λίη υπομονή. Πλέον όμως εξαντλήθηκε. Ο τύπος περιπαίζει μας κανονικά τζαι με τον νόμο» δηλώνει αποκλειστικά στην AVANT GARDE ο πρώην πελάτης του coach από τη Λάρνακα, ο οποίος ηγείται της πρωτοβουλίας για δικαστική διαμάχη αναφορικά με παραβίαση συμφωνίας.

*Το πιο πάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Περισσότερα Λαφαζαnews εδώ.

Δες κι αυτά

Λαφαζαnews