Κύπρια έκλεισε αεροπορικό αξίας 50€ και τώρα νοσηλεύεται σε κλινική*

Κύπρια έκλεισε αεροπορικό αξίας 50€ και τώρα νοσηλεύεται σε κλινική*

Κύπρια έκλεισε αεροπορικό αξίας 50€ και τώρα νοσηλεύεται σε κλινική*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Συγκλονιστική η είδηση που είδε μόλις τώρα το φως της δημοσιότητας σχετικά με την νοσηλεία 34άχρονης σε κλινική της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν από τους θεράποντες ιατρούς της, η 34άχρονη από την αστική Λευκωσία προσήλθε μετά από αιφνίδια, παροδική απώλεια των αισθήσεών της σε ιδιωτική κλινική και τώρα νοσηλεύεται.

Η λιποθυμία της φαίνεται να οφείλεται στο γεγονός ότι στην προσπάθειά της να κλείσει εισιτήριο για τριήμερο στην Αθήνα, η 34άχρονη πέτυχε τιμή που ανερχόταν στα 50€ κάτι το οποίο της προκάλεσε, εξ όσων φαίνεται, το λιποθυμικό επεισόδιο που ακολούθησε.

Άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον της 34άχρονης, που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μαζί της μπροστά στο λάπτοπ, δήλωσε ότι τα τελευταία της λόγια πριν το συγκοπτικό επεισόδιο ήταν: “Εν γίνεται, εν γίνεται, μπορούμε να φύουμε με λιγότερα από €175 που τούτη τη χώρα!”.

Η κατάσταση της 34άχρονης δεν αξιολογήθηκε ως κρίσιμη παρόλα αυτά της ζητήθηκε να διαμείνει στην κλινική έως ότου το χωνέψει ότι μία στο τόσο μπορεί κάποιος να φύγει από το ξερονήσι αυτό χωρίς να του πιάσουν τον κώλο.

Η Avant Garde θα παρακολουθεί μέσω SkyScanner τις τιμές στα εισιτήρια και θα σας ενημερώσει αν ξαναεμφανιστεί τέτοια μοναδική ευκαιρία.

* Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:

Κύπρια που δεν καλέστηκε σε 25 γάμους μες το καλοκαίρι, έπαθε κατάθλιψη*

Οι νέοι επιλέγουν το Instagram για τα ταξίδια


Loader