Άντρας σωστός, macho και πολλά βαρύς ΔΕΝ είπε για τους γκέι «εν ΟΚ, φτάνει να μεν προκαλούν»*

Άντρας σωστός, macho και πολλά βαρύς ΔΕΝ είπε για τους γκέι «εν ΟΚ, φτάνει να μεν προκαλούν»*

Άντρας σωστός, macho και πολλά βαρύς ΔΕΝ είπε για τους γκέι «εν ΟΚ, φτάνει να μεν προκαλούν»*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Αιφνιδιασμένη εμφανίζεται σε σημερινή της ανταπόκριση η συντάκτρια ΛΟΑΤΚΙ ζωής, ακτιβισμού και δραστηριοτήτων, μετά από γκάλοπ που διενήργησε χθες το απόγευμα στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου, με αφορμή τις φετινές εκδηλώσεις του Cyprus Pride Festival που κορυφώνονται σήμερα.

Κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου πια γκάλοπ που διενεργεί για την AVANT GARDE και καθώς εισέπραττε από τους συνεντευξιαζόμενους νορμάλ απαντήσεις όπως «μόνο αγάπη ρε» από τους μόνο αγάπη και «τούντα πανηγυράκια εγώ εν τα καταλάβω» από τους καθόλου αγάπη, άντρας πολλά βαρύς, ηλικίας 38 ετών, με καταγωγή τη Σωτήρα της Αμμοχώστου, tattoo την πατρίδα ουκ ελάττω στο μπράτσο, βέρα στο δεξί και t-shirt από cross-fit club, την εξέπληξε τα μάλα με την απάντηση που της έδωσε.

Συγκεκριμένα, δεν της είπε «ο καθένας ας κάμνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του, φτάνει να μεν προκαλούν». ΔΕΝ της το είπε, να επαναληφθεί.

Αντιθέτως, επέδειξε πρωτοφανή αποδοχή. Όχι μόνο ανοχή.

Αυτούσια η στιχομυθία:

A.G :«Καλησπέρα σας, εσείς τι άποψη έχετε για το Pride Festival;»

Άντρας σωστός, βαρύς: «Whatever»

Αμήχανη παύση.

A.G: «Δηλαδή δεν έχετε κάτι που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας αναφορικά με την ομοφυλοφιλία;»

Άντρας σωστός, βαρύς: «Τι να σου πω, καθένας δικαιούται να εκφράζεται όπως νιώθει».

A.G «Ναι αλλά δεν έχετε απολύτως τίποτα να προσθέσετε επί τούτου»;

Άντρας, σωστός βαρύς: «Γιατί να έχω, σαν τι δηλαδή;»

Σύμφωνα με το έκτακτο ρεπορτάζ, αντιλαμβανόμενη η συντάκτρια μας πως πρόκειται για πολύ σπάνια περίπτωση ανθρώπου σκέφτηκε να προχωρήσει με μία ακόμη προβοκατόρικη ερώτηση.

Α.G «Για τις γυναίκες που τώρα που καλοκαίριασε κυκλοφορούν μέσα στην πόλη με τα απολύτως απαραίτητα τι έχετε να πείτε;»

Άντρας, σωστός βαρύς: «Όπως τα γκέι άτομα, παρομοίως οι γυναίκες όπως θέλουν ας εκφράζονται. Ποια η διαφορά δηλαδή με εμάς τους άντρες και ποιος είμαι εγώ στην τελική για να κρίνω τις ενδυματικές επιλογές του οποιουδήποτε;».

A.G «Με συγχωρείτε κύριε, εσάς δεν θα σας ενοχλούσε δηλαδή αν είχατε μια κόρη που ήταν ομοφυλόφιλη και ενδυματολογικά δεν ήταν ευπρεπώς ντυμένη;» προσέθεσε η συντάκτρια μεταφέροντας ως σωστή ρεπόρτερ τις ανησυχίες μεγάλης μερίδας του κυπριακού λαού.

Άντρας, σωστός βαρύς: «Θα ήθελα η κόρη μου να είναι ένας σωστός, ισορροπημένος και υγιής άνθρωπος, το ήθος και η ηθική ενός ανθρώπου δεν πιστεύω ότι σχετίζονται με τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την εμφάνιση. Αυτά μόνο στη Σαουδική Αραβία τα πιστεύουν τόσο πολύ».

O εν λόγω συνεντευξιαζόμενος, σύμφωνα με τη ΛΟΑΤΚΙ συντάκτρια, περιγράφεται από έγκυρα διασταυρωμένες στη συνέχεια πηγές ως ετεροφυλόφιλος πέρα από πάση αμφιβολία, νυμφευμένος με δύο παιδιά, μόνιμος κάτοικος Σωτήρας και ισιωτής αυτοκινήτων στο επάγγελμα.

Για εύκολα κατανοητούς λόγους, τα στοιχεία του έχουν κρατηθεί από τη δημοσιογράφο μας για ενδεχόμενη, μελλοντική case studies έρευνα που ίσως διενεργήσει η εφημερίδα μας με θέμα Εξαιρετικά σπάνιοι τύποι ανθρώπων που δεν συναντάς σχεδόν ποτέ στη νήσο Κύπρο.

*Το πιο πάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Loader