Στην Κύπρο θα γίνει τελικά η φετινή Γιουροβίζιον!*

Στην Κύπρο θα γίνει τελικά η φετινή Γιουροβίζιον!*

Στην Κύπρο θα γίνει τελικά η φετινή Γιουροβίζιον!*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Xαράς ευαγγέλια, εορταστικό κλίμα και άνευ προηγουμένη αναστάτωση επικρατεί στο γραφείο διευθύνσεως και διοικήσεως του Trikkis Palace, αφού σύμφωνα με αναπάντεχα συγκλονιστική είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από πολύ λίγο, έχει τελεσίδικα αποφασιστεί πως η φετινή διοργάνωση της Γιουροβίζιον θα γίνει τελικά στην Κύπρο και όχι στο Ισραήλ, όπως είχε μέχρι σήμερα προγραμματιστεί.

Όπως μεταδίδει σε αποκλειστικότητα ο γιουροβιζιονικός μας συντάκτης, η πρωτοφανής στα χρονικά του θεσμού απόφαση λήφθηκε ομόφωνα από την κεντρική επιτροπή της EBU η οποία δεν άντεχε πλέον την αφόρητη πίεση που δεχόταν από επικριτές του Ισραήλ και της πολιτικής του.

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα «Haaretz», με εξαίρεση την Τουρκία, το Μαυροβούνιο και την Πολωνία, όλες οι υπόλοιπες χώρες που πρόκειται να συμμετάσχουν στον φετινό διαγωνισμό έχουν προχωρήσει σε μποϊκοτάζ της ισραηλινής διοργάνωσης με αρκετές απ’ αυτές να επικοινωνούν επανειλημμένα και καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς με την EBU εκφράζοντας την απογοήτευσή τους.

Το ποτήρι ωστόσο που ξεχείλισε, σύμφωνα με τον γιουροβιζιονικό μας συντάκτη, ήταν η πρόσφατη ανακοίνωση για τη συνεργασία της Φουέγκο Φουρέιρα με τον κοσμοξάκουστο Aμερικανό ράπερ Snoop Dogg.

«Δεν πάει άλλο. Οφείλουμε να επιβραβεύσουμε την τιτανοτεράστια Ελένη Φουρέιρα και έστω και την υστάτη να της δώσουμε το βραβείο που τόσο άδικα γλίστρησε μέσα από τα χέρια της πέρσι», αναφέρεται σε ψήφισμα που εξέδωσε αιτιολογώντας την απόφαση η EBU.

Στην Κύπρο, υπογραμμίζει στο ρεπορτάζ του ο γιουροβιζιονικός μας συντάκτης, έχει ήδη κυριαρχήσει η άποψη πως η αναπάντεχη απόφαση για μεταφορά του διαγωνισμού στο νησί μας έχει να κάνει με το τάμα της Τάμτα την περασμένη εβδομάδα στο ξωκλήσι και τις βάιραλ ευλογίες του πάτερ Σάββα Παύλου.

«Θαύμα, θαύμα! Έχει γίνει θαύμα! Εισακούστηκαν οι ευλογίες του πάτερ μας» αναφωνούν οι χωρικοί στο Μένοικο όπου βρίσκεται η εκκλησία που επισκέφθηκε η Τάμτα με μερικούς εξ αυτών να δηλώνουν περήφανοι πως από το πρωί που κυκλοφόρησε η είδηση η εικόνα της Παναγίας της Ελεούσας στην εκκλησία δακρύζει ασταμάτητα. Πλήθος πιστών έχουν ήδη αρχίσει να συρρέουν προς το χωριό της επαρχίας Λευκωσίας με σκοπό να δουν τη συγκινημένη Παναγίτσα από κοντά και να συγκινηθούν κι αυτοί.

H AVANT GARDE υπόσχεται να παρακολουθεί τις πυρετώδεις προετοιμασίες στο Trikkis Palace από κοντά κρατώντας σας συνεχώς ενήμερους για όλες τις συναρπαστικές εξελίξεις.

Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader