Στην Κύπρο η Ellen Pompeo για τα γυρίσματα ταινίας για το ΓεΣΥ*

Στην Κύπρο η Ellen Pompeo για τα γυρίσματα ταινίας για το ΓεΣΥ*

Στην Κύπρο η Ellen Pompeo για τα γυρίσματα ταινίας για το ΓεΣΥ*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων ταινίας που αφορά στο ΓεΣΥ, και την οποία θα σκηνοθετήσει ο Γιώργος Τσιάκας, θα βρεθεί στην Κύπρο η ηθοποιός Ellen Pompeo.

Διεθνώς γνωστή για τη συμμετοχή της στη δραματική τηλεοπτική σειρά “Grey's Anatomy”, η ηθοποιός αποδέχτηκε ενθουσιασμένη την πρόσκληση του Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας και είναι έτοιμη να αγκαλιάσει το όλο εγχείρημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Avant Garde, η Pompeo ενθουσιάστηκε με την πρόσκληση του Υπουργείου και όταν ενημερώθηκε ότι σκηνοθετικά την ταινία θα υπογράψει ο Γιώργος Τσιάκας, δεν δίστασε να πει αμέσως το “Ναι”.

Φιλικό πρόσωπο του Υπουργού Υγείας μάς ενημερώνει ότι η ταινία θα πραγματεύεται τον δύσβατο και ατελείωτο δρόμο που είχε να διανύσει τις τελευταίες δεκαετίες η σύσταση του ΓεΣΥ, μέσα από την αφήγηση μίας γιατρού

Η Ellen Pompeo, ως πρωταγωνίστρια του φιλμ, θα εξιστορεί τις επαφές που είχε τόσο με τις κρατικές υπηρεσίες όσο και με τις ασφαλιστικές εταιρείες, εξελίσσοντας ένα δραματικό στόρι γεμάτο πάθος, ίντριγκες και μίζες.


Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία θα έχουμε πολύ σύντομα.


Στόχος μας είναι μέσα από την ταινία αυτή να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό αλλά περισσότερο τους γιατρούς που αρνούνται να ενταχθούν στο ΓεΣΥ, έτσι ώστε να αντιληφθούν ότι η εισδοχή τους θα σημαίνει και την εισδοχή σε μία μεγάλη υγιή οικογένεια”, δήλωσε στην εφημερίδα μας ο Υπουργός Υγείας.

Από πλευράς του, ο πρόεδρος των ασφαλιστικών εταιρειών Κύπρου, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “Ο Σύνδεσμός μας θα λάβει μέτρα και ήδη οργανώνεται πορεία διαμαρτυρίας προς το KCineplex για να μποϊκοτάρουμε την προβολή της ταινίας”.

Η Avant Garde παρακολουθεί από κοντά τα γυρίσματα της ταινίας για το ΓεΣΥ και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.

* Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader