Αμερικανοί πολίτες τάσσονται υπέρ του Μητροπολίτη Μόρφου*

Αμερικανοί πολίτες τάσσονται υπέρ του Μητροπολίτη Μόρφου*

Αμερικανοί πολίτες τάσσονται υπέρ του Μητροπολίτη Μόρφου*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μετά τους local επιστήμονες που στηρίζουν μητροπολίτη Μόρφου, δύο ακόμη ομάδες οργανωμένων πολιτών, προερχόμενες από το εξωτερικό αυτή τη φορά, προχωρούν σε δημόσια στήριξη του σελέμπριτι Κύπριου χριστιανοταλιμπάν.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή τους, οι παγκοσμίως γνωστοί Flat Earthers, προχώρησαν πριν από λίγο σε γραπτή δήλωση στην οποία υπογραμμίζουν την αμέριστη και απεριόριστη στήριξή τους στον δοκιμαζόμενο Μητροπολίτη της επίπεδης Μεσογείου Θάλασσας, όπως αναφέρουν.

«Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι θα πει παγκόσμια συνωμοσία εναντίον των ιδεών μας και συμπονούμε όσο κανείς τον Κύπριο Μητροπολίτη. Όπως όμως η Γη είναι επίπεδη και μας το κρύβουν, παρομοίως οι γκέι μυρίζουν άσχημα. Η αλήθεια θα λάμψει». γράφουν οι Flat Earthers.

Η στήριξη στον Κύπριο σελέμπριτι δεν περιορίζεται όμως στην Αμερική, δίπλα του στέκονται και οργανωμένοι Ταλιμπάν από το Αφγανιστάν.

«Οι γκέι είναι βλάσφημοι και αμαρτωλοί, οι εκτρώσεις είναι δολοφονίες και η στήριξη μας στον Μορφίτη επιβάλλεται», αναφέρει σε δική του ανακοίνωση το στρατιωτικό σώμα των Αφγανών Ταλιμπάν, οι οποίοι, ως γνωστό, ασπάζονται πολύ παρόμοιες απόψεις για τις γυναίκες και τους γκέι, με αυτές που εξέφρασε πρόσφατα στη viral δημόσια του ομιλία ο Μόρφου.

Η AVANT GARDE υπόσχεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις στενά και να μεταδίδει σε αποκλειστικότητα όλες τις διεθνείς πρωτοβουλίες στήριξης του Κύπριου Μητροπολίτη που προέρχονται από ομοιδεάτες του στο εξωτερικό.


*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


Loader