Τα επιδόματα δεν σχολιάστηκαν κάτω από άρθρο για μαντήλα*

Τα επιδόματα δεν σχολιάστηκαν κάτω από άρθρο για μαντήλα*

Τα επιδόματα δεν σχολιάστηκαν κάτω από άρθρο για μαντήλα*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Αιφνιδιασμένος αισθάνεται σήμερα ο δημοσιογράφος μας που ασχολείται μόνο με το κυπριακό Facebook, καθότι 24 ολόκληρες ώρες μετά την είδηση που σκανδάλισε όλη την Κύπρο για τη μετάθεση του Διευθυντή που έδιωξε τη μαθήτρια με τη μαντήλα, κάτω από σχετικό άρθρο ειδησεογραφικής ιστοσελίδας που μετέδωσε την είδηση δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί τα αναμενόμενα keywords «τσεκούθκια», «επιδόματα» και «λήπτες ΕΕΕ».

«Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν, κάτι αλλόκοτο συμβαίνει», σχολιάζει ο σοσιαλμιντιακός μας συντάκτης.

Όλα τα υπόλοιπα αναμενόμενα σχόλια έχουν δημοσιευτεί, επισημαίνεται.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκαν αναμενόμενα και ανορθόγραφα σχόλια όπως τα ακόλουθα:

  • «eleos pion mestoundi xora» (σχόλιο που ούτως ή αλλιώς δημοσιεύεται κάτω από σχεδόν κάθε κοινωνικό άρθρο κάθε κυπριακής ιστοσελίδας ανεξαρτήτως θέματος)
  • «Εχάσαμε το νόημα, κοπέλλια»
  • «Αν επηέναμε εμείς σχολείο στη χώρα της ήταν να μας αφήκουν να βάλουμαι σταυρό;»
  • «Άτε με το καλό τζαι οι αρσενιτζοί με τα κολάν»
  • «Να μεν σου τηχη να παης στην χωρα τους τζιαι να σε σασουν καλα τζιαι η νομοι τους τζιαι η δημοκρατεια τους»
  • «Αφήσαμε εντελώς ξέφραγο αμπέλι την χώρα μας... Δυστυχώς για τις επόμενες γενιές»
  • «ΑΝ για παράδειγμα πήγαινε κάποιος Ευρωπαίος Πολίτης, Μαθητής, σε μια Μουσουλμανική Χώρα σε Μουσουλμανικό Σχολείο με ΚΟΝΤΉ ΦΟΎΣΤΑ η ΣΤΕΝΌ ΚΟΛΆΝ τι θα γινόταν ? Θα το επέτρεπαν Η θα έδιωχναν τη Μαθήτρια».

Για «τσεκούθκια», «επιδόματα» και «λήπτες ΕΕΕ» δεν έχει ακόμα αναρτηθεί τίποτα, μεταδίδει έκπληκτος ο σοσιαλμιντιακός μας συντάκτης!

Κανείς δεν έχει σχολιάσει, με αφορμή τη μετάθεση του διευθυντή, πως έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τα επιδόματα. Ούτε καν η λέξη «Χριστόφκιας» δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Μιλάμε μάλιστα για ένα ποστ που έχει συγκεντρώσει τεράστιο engagement στο Facebook, αφού δημοσιεύτηκε από ιστοσελίδα ευρείας κυκλοφορίας και αναγνωσιμότητας που πάντα βρίσκει καλοθελητές σχολιαστές. Μα κανείς να μην σχολιάσει πως τιμωρούμε τους εκπαιδευτικούς που προασπίζονται τα εθνικά μας ιδεώδη και αντί να συμπαραστεκόμαστε στους δικούς μας, δίνουμε στους μουσουλμάνους επιδόματα! Μα πού ζούμε; Πού πάμε κύριοι; Έλεος πιον μες τούντη χώρα! εξεμάνη ο δημοσιογράφος μας.

Σε επικοινωνία μας εξάλλου με το Αρχείο Πληθυσμού και Μετανάστευσης, μας έχει ειπωθεί πως τίποτα δεν έχει αλλάξει σύμφωνα με την επιδοματική μας πολιτική και όλα παραμένουν ως είχαν. Αποκλείεται να μην έχει ακόμα κανείς σκεφτεί να θίξει το θέμα των επιδομάτων. Αδυνατώ να αντιληφθώ τι μπορεί να συμβαίνει, επαναλαμβάνει ο σοσιαλμιντιακός συντάκτης.

Με κομμένη την ανάσα, η AVANT GARDE θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα σχόλια κάτω από το επίμαχο άρθρο και θα σας κρατά συνεχώς ενήμερους για την απροσδόκητη και σοκαριστική αυτή εξέλιξη.


*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία (;) σχέση έχει με την πραγματικότητα


Loader