Θέση στο ρεκόρ Γκίνες κατέκτησε η Αστυνομία Κύπρου*

Θέση στο ρεκόρ Γκίνες κατέκτησε η Αστυνομία Κύπρου*

Θέση στο ρεκόρ Γκίνες κατέκτησε η Αστυνομία Κύπρου*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Η Αστυνομία Κύπρου κέρδισε επάξια μία θέση στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες καθώς η επιτυχία της στην εξιχνίαση κλοπής από περίπτερο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Σύμφωνα με το έγκριτο περιοδικό “Police Academy” την επίτευξη του ρεκόρ ανακοίνωσε σήμερα στις 8:42 το πρωί ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, αρμόδιος πλέον για τις ανακοινώσεις του ρεκόρ Γκίνες, κάνοντας γνωστό ότι μέσα σε διάστημα 52 δευτερολέπτων το έγκλημα είχε εξιχνιαστεί.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για καταγγελία που δέχτηκε η Αστυνομία σχετικά με κλοπή παγωτού από ψυγείο περιπτέρου στην Μακεδονίτισσα.

Το παγωτό (σημ: λευκό χωνάκι με γεύσεις φράουλα, σοκολάτα, πιστάτσιο και επικάλυψη βερμιτσέλι) είχε κλαπεί, σύμφωνα με τις κάμερες του περιπτέρου από ανήλικο Κύπριο μαθητή.

Μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε η Αστυνομία από τον υπέυθυνο στο περίπτερο, βρέθηκε στην σκηνή του εγκλήματος σε διάστημα 52 δευτερολέπτων και προχώρησε στην σύλληψη του μαθητή που καθόταν σε παρακείμενο παγκάκι και το έγλειφε με ευχαρίστηση.

Η ομάδα του Guinness World Records κατέφθασε την επομένη στην χώρα μας και κατέγραψε το συμβάν ως την συντομότερη εξιχνίαση εγκλήματος στα παγκόσμια χρονικά και για τον λόγο ετούτο προχώρησε στην βράβευση του κυπριακού αστυνομικού σώματος.

Η ανακοίνωση της καταγραφής του ρεκόρ από τον κ. Ιωνά Νικολάου χαροποίησε σύσσωμο τον κυπριακό λαό και πρόσθεσε πόντους υπερηφάνειας στον κυβερνητικό μηχανισμό αλλά και την προεδρία της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ήδη διοργανωθεί σχετικές τουριστικές επισκέψεις στον χώρο του περιπτέρου απ’ όπου κλάπηκε το παγωτό και ήδη ο ΚΟΤ προετοιμάζει ειδικές εκδρομές σε ελκυστικές τιμές με περιήγηση σε 36 γλώσσες γύρω από το επίμαχο ψυγείο.

Η Avant Garde θα παραμείνει στην περιοχή και θα επανέλθει με σχετικό φωτογραφικό ρεπορτάζ από την βράβευση.

* Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader