Να παραιτηθεί σκέφτεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης*

Να παραιτηθεί σκέφτεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης*

Να παραιτηθεί σκέφτεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας επεξεργάζεται ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αιθεροβάμονά μας συντάκτη, αιτία ενδεχόμενης προσεχούς παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας μας είναι οι προσβλητικές κατηγορίες εναντίον του πρώην δικηγορικού του γραφείου για ξέπλυμα χρήματος. Τώρα ωστόσο που το κυριολεκτικό δάσος καίγεται, ενοχές φαίνεται να αισθάνεται ο Πρόεδρος και για την περιβαλλοντική του πολιτική.

Οι υπόνοιες και οι επικρίσεις των διεθνών ερευνητών για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από το πρώην δικηγορικό του γραφείο είναι βαριές. Είναι σχεδόν ασήκωτες. Ως ένας ευαισθητοποιημένος και πολύ ηθικός άνθρωπος, με υψηλά αισθήματα ευθύνης, ο Πρόεδρός μας επεξεργάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο αιφνίδιας παραίτησής του, αναφέρουν οι αποκλειστικές πηγές του αιθεροβάμονά μας συντάκτη.

Αν χάσουμε τον πλανήτη, θα είναι αργά να μιλάμε για χρήμα

«Είναι πιθανό, μέσω ενός δημοψηφίσματος ή με την προκήρυξη εκτάκτων εκλογών να θέσει εαυτόν στην κρίση του κυρίαρχου κυπριακού λαού για επανεκλογή. Για την ώρα, ωστόσο, η συνείδησή του δεν του αφήνει περιθώρια περαιτέρω ελιγμών», επισημαίνεται.

Πέρα ωστόσο από τα βρώμικα χρήματα, η ευαισθησία του Προέδρου μας απέναντι στο περιβάλλον φαίνεται να αποτελεί έναν ακόμη επιπρόσθετο λόγο που τον ωθεί σε παραίτηση.

«Αυτό το καλοκαίρι υπήρξε τραγικό. Η Αρκτική και ο Αμαζόνιος, οι δύο βασικοί πνεύμονες οξυγόνου του πλανήτη μας, κατακαίγονται. Επικρατεί παγκόσμιο σοκ, παγκόσμια αναστάτωση και παγκόσμιος συναγερμός. Η πραγματικότητα είναι πως η περιβαλλοντική πολιτική της Κύπρου επί διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη δεν υπήρξε συνετή. Όπως στην περίπτωση του βραζιλιάνου Μπολσονάρου, παρομοίως, το χρήμα υπήρξε προτεραιτότητα και στην Κύπρο. Αν όμως χάσουμε τον πλανήτη, θα είναι αργά να μιλάμε για χρήμα. Ο Πρόεδρος δείχνει να έχει ταρακουνηθεί πολύ», σημειώνουν οι πηγές μας.

Η AVANT GARDE υπόσχεται να σας κρατά συνεχώς ενήμερους για την ανατρεπτική αυτή εξέλιξη.


*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΑΦΑΖΑΝEWS εδώ

Loader