Δισεκατομμυριούχος businessman αγοράζει Madonna για Eurovision

Δισεκατομμυριούχος businessman αγοράζει Madonna για Eurovision

Δισεκατομμυριούχος businessman αγοράζει Madonna για Eurovision
Καθώς όλο και περισσότεροι σελέμπριτις ζητούν τη μεταφορά του διαγωνισμού σε άλλη χώρα

Αν τελικά συμφωνήσει, η Άννα Βίσση του πλανήτη θα ανέβει στη σκηνή για δύο τραγούδια διάρκειας 7,5 λεπτών και θα πάρει ως αμοιβή περί το 1,5 εκατ. ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις της παγκόσμιας Βίσση με την ισραηλινή τηλεόραση είχαν ξεκινήσει στο τέλος του φθινοπώρου και από ότι φαίνεται έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα που από χθες έβαλαν φουέγκο στο ίντερνετ, την αστρονομική αμοιβή της Μαντόνα έχει αναλάβει να καλύψει ο δισεκατομμυριούχος Καναδο- Ισραηλινός επιχειρηματίας Σίλβαν Άνταμς. «Ελπίζουμε ότι τις επόμενες μέρες θα υπογράψουμε μια συμφωνία που θα τη Μαντόνα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ», άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία.

Πηγές λένε ότι το μόνο που μένει είναι να υπογραφεί το συμβόλαιο. Η Μαντόνα θα εμφανιστεί στη σκηνή για δύο τραγούδια διάρκειας 7,5 λεπτών και θα πάρει ως αμοιβή περί το 1,5 εκατ. ευρώ, δηλαδή 200.000 ευρώ το λεπτό.

Στο μεταξύ, πρόσφατα έχουν φουντώσει οι διαμαρτυρίες για τη διοργάνωση της Eurovision στο Ισραήλ.

Η Βίβιεν Γουέστγουντ, ο Πίτερ Γκάμπριελ και ο Μάικ Λι είναι μερικοί από τους 50 καλλιτέχνες που ζητούν να μεταφερθεί η φετινή διοργάνωση της Eurovision από το Ισραήλ σε άλλη χώρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του BBC.

Επικαλούμενοι ανησυχίες σχετικά με το ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι καλλιτέχνες αυτοί υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή με την οποία καλούν το BBC να ζητήσει από τους διοργανωτές να μεταφέρουν τον διεθνή μουσικό διαγωνισμό σε άλλη χώρα.

Loader