29χρονος στη Λεμεσό δεν έγινε creative στην καραντίνα*

29χρονος στη Λεμεσό δεν έγινε creative στην καραντίνα*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Την επαναστατική περσόνα του 29χρονου Ευάγγελου από τη Λεμεσό, ο οποίος αποφάσισε πως δεν είναι απαραίτητο να βρει τον χαμένο του εαυτό μέσα στην καραντίνα, παρουσιάζει σε σημερινό ανατρεπτικό ρεπορτάζ, ο συντάκτης δημιουργικής και κοινωνικής απασχόλησης σε καιρούς αυτοπεριορισμού της εφημερίδας μας.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις μέσω τηλεδιάσκεψης στον συντάκτη μας, ο 29χρονος Ευάγγελος, κομπιουτεράς στο επάγγελμα, είπε:

«Φίλε να σου πω την αλήθκεια, εν με πολλοκόφτει να ανακαλύψω τις βαθύτερες πτυχές μου που εν ήξερα πριν τον κορωνοιό. Θέλω απλώς να κάθομαι στον καναπέ, να βλέπω Netflix τζαι να παίζω Playstation. Ούλη μέρα αν εν δυνατόν».

Μήπως όμως το κάνεις από αντίδραση για να πας κόντρα στο νέο ρεύμα δημιουργικότητας και καινοτομίας που εξυφαίνεται στην κοινωνία μας, απότοκο της πρωτοφανούς κρίσης και του περιορισμού των ημερών, τον ρωτά ο συντάκτης μας.

«Φίλε μου ό,τι θέλει ο καθένας ας κάμνει. Εγώ έτσι την ιβρίσκω».

Κι αν έβρισκες κανένα online σεμινάριο που να συσχετίζεται με τη δουλειά σου, για να μη χάσεις επαφή και να συνεχίσεις να αυτοβελτιώνεσαι; Ολόκληρη την καραντίνα στον καναπέ θα την βγάλεις;

«Έτσι λοαρκάζω, ναι».

Καλά, ούτε λίγη γυμναστική δεν κάνεις; Λένε πως είναι πολύ σημαντική για το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

«Μα πού να πάω ρε φίλε, εν θωρείς πρέπει να στέλλουμε sms για να πάμε περίπτερο να πιάμε τσιάρα. Καναπέ τζαι άγιος ο Θεός. Ως πάρατζει».

Σύμφωνα εξάλλου με ασφαλείς πληροφορίες του συντάκτη μας, πέρα από το ότι δεν προσπαθεί να γεμίζει τον χρόνο του δημιουργικά, ο 29χρονος Ευάγγελος δεν έχει κάνει ακόμα ούτε και μία φορά live stream από τη μέρα που άρχισε η καραντίνα. Κι αυτό, παρά το ότι θα μπορούσε να συνομιλεί για coding, αλγορίθμους και cyber - security policies μέσω ζούμ.

Οι ρεπόρτερ της εφημερίδας μας θα έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους για πιθανή καταγραφή κι άλλων τέτοιων αξιοπρόσεκτων περιστατικών.

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Loader