35χρονος κατάφερε να μπει σε Πύλη και να κλείσει προσωπικό ραντεβού*

35χρονος κατάφερε να μπει σε Πύλη και να κλείσει προσωπικό ραντεβού*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Ως ο μοναδικός 35χρονος Κύπριος που κατάφερε να μπει σήμερα το πρωί σε μία Πύλη και να κλείσει ένα ατομικό ραντεβού περιγράφει τον εαυτό του φίλος αναγνώστης από τη Λευκωσία, που μας έστειλε προσωπικό μήνυμα.

«Παρακολουθώ από τις 6 το πρωί που ξυπνήσαμε όλοι σήμερα την αναστάτωση των συνομήλικων φίλων μου που δεν κατορθώνουν να μπουν σε μία Πύλη και να κλείσουν ένα ατομικό ραντεβού. Καταλαβαίνω τη σύγχυση και το δυσπίρκασμα, εγώ όμως έχω να δηλώσω πως τα κατάφερα, κατόρθωσα να μπω στην Πύλη και να κλείσω αμέσως το ραντεβού».

Σε ερώτησή μας πώς τα κατάφερε να μπει μέσα στην Πύλη και κατά πόσο υπάρχει κόλπο, ο μοναδικός 35χρονος απάντησε πως πολύ απλά η Πύλη στην οποία αποτάθηκε δεν ήταν αυτή του Εμβολιασμού στο ΓεΣΥ, που με τόση πεζότητα και ματαιότητα οι υπόλοιποι συνομίληκοί του προσπαθούν να μπουν, αλλά μία άλλη, πολύ πιο συναρπαστική και πολύ πιο σημαντική και κοκκινοκίτρινη στο χρώμα Πύλη, μία περιβόητη Πύλη του Ανεξήγητου, στην οποία χρόνια τώρα προσπαθούσε δίχως επιτυχία να μπει.

«Η θεαματική είσοδός μου στη νέα Πύλη είναι αποτέλεσμα εσωτερικών και μακροχρόνιων διεργασιών, που συμπεριλαμβάνουν τη διατριβή μου σε τομείς όπως η αγιαχουάσκα, το κακάο της Γουατεμάλας και τα κυπριακά ρεπάνια, τα οποία σε συνδυασμό με τη χρήση θεραπευτικών βοτάνων όπως η αλόη, η μαντζουράνα και η βαλεριάνα άνοιξαν διάπλατα το τρίτο μου μάτι και έκαναν κατορθωτή την είσοδό μου στην κοκκινοκίτρινη Πύλη, όπου βρίσκομαι και κατοικώ μόνιμα πια, στο πλαίσιο ενός οne-way μεταφυσικού εισιτηρίου χωρίς καμία πρόθεση και διάθεση επιστροφής. Πιστεύω πως η σημερινή χωροχρονική συγκυρία με τους συνομήλικους να προσπαθούν ταυτόχρονα να μπουν σε μια άλλη Πύλη δεν ήταν τυχαία. Τώρα φαίνεται να ήταν το σωστό timing».

Σε ερώτηση του συντάκτη παραφυσικών και υπερβατικών δεδομένων για το προσωπικό ραντεβού που κατάφερε να κλείσει και κατά πόσο αυτό συσχετίζεται ή όχι με την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και τον περιορισμό της διασποράς του ιού στην κοινότητα, ο μοναδικός 35χρονος εξήγησε πως όλα αυτά είναι πολύ χαζά και πασέ, αφού το δικό του ραντεβού «έχει να κάνει με την πνευματική και μεταφυσική του ανύψωση, στην οποία θα έχει τη δυνατότητα να εμβριθήσει μέσω προσωπικών ραντεβού με ανώτερα και κοσμολογικά όντα που μόνο σε Πύλες του Ανεξήγητου μπορεί κανείς πραγματικά να βρει».

Η εφημερίδα μας θα συνεχίσει να μελετά με μεγάλο ενδιαφέρον και ζέση το δυσεπίλυτο και πολυδαίδαλο ζήτημα που προέκυψε στην καθημερινή μας ζωή με τις μαύρες και σκοτεινές Πύλες και υπόσχεται να σας κρατά ενήμερους.

 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα 

Loader